Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

CD

A LOSING SEASON

TO WHOM IT MAY CONCERN (EP)


A kép nagyításához kattintson a képre.

Ár: 1 090 Ft
4.0 €

Értesítést kérek, ha a termék akciós

Számcímek:
1. Don't Scream Don't Cry It's Gross Wipe The Snot From Your Nose
2. Stick You On My Stick Though You Make Me Sick
3. Where Rain Is Never Gone
4. Ten Tons of Hate

Kiadó: Edge Records

Hossz: 20:38

Megjelent: 2007, 2008

Stílus: Progressive/Death Metal

Alakult: 2000, Budapest, Magyarország

Tagok:
Balázs Medve - vocals/ének
Bálint Bokodi - vocals/ének
Zsolt Juhász - guitars/gitár
Dániel Kabai - guitars/gitár
György Nedoluha - bass/basszusgitár
Dániel Kovács - drums/dob

Egyéb információ:

Hatások:
Opeth, In Flames, Pink Floyd, Amorphis, Iron Maiden, Katatonia, Dark Tranquillity, King Crimson, Mercyful Fate, King Diamond, Machine Head, Muse, Gutted, Porcupine Tree, Megadeth, Alice In Chains, Pearl Jam, Faith No More, Black Sabbath, Moonspell, Metallica, Helloween, SikTh, Killswitch Engage, Pantera, Down, Ozzy, Black Label Society, Pain of Salvation, Fates Warning, Dream Theater, My Dying Bride, Psychotic Waltz, Dead Soul Tribe, Bruce Dickinson, Hatebreed, Biohazard, Death By Stereo, The Dillinger Escape Plan, Queens of the Stone Age, Shai Hulud.


A zenekar magját Juhász Zsolt (gitár), Kabai Dániel (gitár) és Nedoluha György (basszusgitár) alapította 2000. körül. A formáció negyedik tagja egy darabig Nagy Dávid dobos volt (Depresszió), de mivel nem akarta felaprózni magát két zenekara között, hamarosan kilépett. A hármas felállás sokáig megmaradt, dob és ének nélkül születtek és érlelõdtek a saját dalok. 2004-ben csatlakozott a zenekarhoz Medve Balázs, a neverLAND énekes-gitárosa. A zenekar ezután vette fel az "a Losing Season" nevet. A zene egyre komplexebb lett, a kezdeti heavy metal vonalat ekkor már sok death, hardcore és prog hatás színesítette. Jópár kudarcba fulladt "találkozás" után 2006. nyarán került a dobos posztra Kovács "Stawy" Dániel a Gloaming zenekarból. 2006. novemberében a Denevér Stúdióban elkészült a zenekar elsõ „hivatalos" hanganyaga, a To Whom It May Concern EP. Az EP munkálataiban is részt vevõ Bokodi Bálint (Gloaming) 2007 tavaszán csatlakozott, így a zenekar hatfösre bõvült. Az ALS a 2007 májusában lezajlott Metalchamp tehetségkutatón eljutott a bécsi fordulóig, fellépett a Sziget Fesztiválon és a Pécsi Rockmaratonon, 2007 õszén a Depresszió-turné vendégeként koncertezett országszerte.


Termék ajánlása

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás