Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

CD

HUNGARICA

TEST ÉS VÉR


A kép nagyításához kattintson a képre.

Ár: 2 990 Ft
990 Ft (2.5 €)

Értesítést kérek, ha a termék akciós

Számcímek:
1. Az Igazság Napja
2. Két Nap
3. Lengyel-Magyar
4. Kaloda
5. Zúgó vihar
6. Lépteink
7. Test és vér
8. Lelkem nem eladó
9. Ringató
10. Határok nélkül
Bónusz:
11. Polak-Węgier
12. Lélekből kötött szövetség

Kiadó: Hammer Records

Megjelent: 2012

Stílus: Nemzeti Rock

Alakult: 2006, Magyarország

Tagok:
Mentes Norbert - gitár
Fábián Zoltán - ének
Polgár Krisztián - gitár
Kiss Dániel - dob
Bella Norbert - basszusgitár
Wéber Iréna - ének
Pusztai Zoltán - Dalszöveg

Közreműködnek:
Andrzej Nowak (TSA, Zle Psy)
Nyerges Attila (Ismerős Arcok)
Hoffer Péter (Moby Dick)
Jancsó Miklós (ős-Moby Dick)

Egyéb információ:

A magyarságukra büszke és hazájukat szerető emberek egyik legnépszerűbb zenekarának 5. nagylemeze, 10 új dallal.

Az új lemez egyik kiemelt fontosságú dala a Lengyel - Magyar barátságról és a két hazaszerető nemzet történelmének kapcsolatáról szól, melyet egy lengyel legendás énekessel Andrzej Nowak (TSA, Zle Psy) közösen készítettek el.

„A lengyel nép szeretetét a magyarok iránt nemcsak a történelmi múlt, hanem a jelenkorunk eseményei is igazolják - mondja a gitáros Mentes Norbert. - Ez a kölcsönös szeretet és tisztelet, amit személyesen is tapasztaltunk már a zenekar eddigi pályafutása során eredményezte azt, hogy az új lemezünk egyik kiemelt fontosságú dala a két nemzet történelmének kapcsolatáról és barátságáról szól, és hogy ez a 'lélekből kötött szövetség' a zenén keresztül is kifejezésre került.

A dalt egy lengyel legendás zenésszel, Andrzej Nowakkal közösen készítettük el. Andrzej az 1979-ben alakult TSA zenekar alapítója és vezetője, a másik együttese pedig a Zle Psy (Rossz Kutyák). A lengyel rockvilág legszínesebb egyénisége, aki nemcsak a legjobb lengyel, hanem számos külföldi rockzenésszel is dolgozott már. A Zle Psy nevű zenekarát az USA-ban megismert barátjával, Paweł Mąciwodaval alapította, aki a világhírű Scorpions basszusgitárosa.

Nagyon örülünk annak, hogy az új albumunk Lengyelországban az RDS Music gondozásában Lengyelországban is kapható lesz. Bízunk benne, hogy minél több lengyel hazafihoz is eljutnak a dalaink."

"A Test és Vér cím a testvér szavunkra is utal, amely szó ebben a összetételben egyedül a magyar nyelvben található - mondta a lemezcím kapcsán a gitáros Mentes Norbert. -  A borítón látható két szkíta harcos is erre a Hunor-Magor testvériségre, az egymásért, és nem az egymás ellen erkölcsiségre utal."


Termék ajánlása

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás