Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

CD

RUDÁN JOE

MÉG EGY TÁRRAL


A kép nagyításához kattintson a képre.

Ár: 1 990 Ft
5.0 €

Értesítést kérek, ha a termék akciós

Számcímek:
1. Léghajó
2. Még egy tárral
3. Lélekharang
4. Barátom
5. Hé, Apa!
6. Ütni kell
7. Öreg a tűznél
8. Atilla
9. Gyönyörűségek völgye
10. Amikor a sólyom a földre száll
11. Az utolsó nap
12. Tükör
13. Tequila
14. Veled vagyok
15. Küldj le egy angyalt

Kiadó: Hammer Records

Megjelent: 2017.12.08.

Egyéb információ:

Még egy tárral címmel jelent meg Rudán Joe második szólólemeze.

Az énekes legutóbbi kiadványa a 2016 decemberben megjelent Lírák válogatásalbum volt, amely Joe mint negyedszázados pályafutásának legszebb balladáit volt hivatott összegyűjteni a Pokolgép, a P. Mobil, a Mobilmánia, A Dinamit, valamint a Coda zenekarok repertoárjából.

"Majdnem 4 éve jelent meg az Én ez vagyok című albumom, úgyhogy időszerű volt egy új anyaggal jelentkeznem - mondja Rudán Joe. - Ismét azokat a zenésztársaimat kértem fel a dalok megírására, akikkel valaha együtt dolgoztam, vagy akikkel közös zenei nevezőn vagyunk, valamint a mostani zenekarom tagjait. Az elképzelés az volt, hogy most egy pörgősebb, ütősebb albumot készítsünk, mint az első szólóanyagom, és ez úgy érzem, ez sikerült is. Nagyon büszke vagyok az új lemezre, igazi koncertdalok születtek, alig várom, hogy élőben is játszhassuk őket!"

A Még egy tárral című lemezen számos vendég tiszteletét teszi, többek között gitáron Vámos Zsolt (Hard, Kard), Závoti Zoltán (Kalapács és az Akusztika), Rusic Vladimir (Nevergreen), Szijártó Zsolt (Kárpátia), Nagy Dávid (ex-Pokolgép), Ángyán Tamás (Cool Head Klan), billentyűn Matláry Miklós (Nevergreen), csellón Egedy Piroska (Kárpátia), és még sokan mások.


Termék ajánlása

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás