Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Rendelési feltételek

Szállítási határidő 2-25 munkanap, ha ez idő alatt nem tudjuk a megrendelt hanghordozót küldeni, akkor értesítünk, hogy mikorra várhatod. (általában a ritkán beszerezhető lemezeket tudjuk később küldeni) Az import pólók beszerzése nagyon sok esetben sajnos 1-2 hónap is lehet!

 

A hiányos megrendeléseket a 25. napon postára adjuk, a hiányzó tételeket továbbra is előjegyzésben tartjuk és amint tudjuk, postázzuk, természetesen újabb postaköltség felszámítása nélkül!

Amennyiben egy alkalommal több lemezt is rendelsz, kérjük tüntesd fel, hogy csak egyben vagy külön-külön is postázhatjuk.

Ha rendelés leadása után valamilyen okból mégsem kéred a csomagot, kérjük minél hamarabb értesíts bennünket telefonon! (+36-20/ 9505-438)

A csomagokat utánvétellel küldjük, ebben az esetben átvételkor kell fizetned, de lehetőség van Online Bankon keresztüli kártyás előrefizetésre is.

Postaköltség: Utánvétel esetén: 1400 Ft
                          Online fizetés esetén: 990 Ft

 

A honlapunkon nem szereplő előadókra és lemezekre is adhatsz le rendelést a rockness@digikabel.hu e-mail címen.

 

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás