Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bejelentették a 15. DREAM THEATER albumot - októberben jelenik meg az 'A View from the Top of the World'!
2021-07-28

A veterán, Grammy-jelölt prog-metal banda soron következő, 15. nagylemeze október 22-én lát napvilágot. Az év végén egy nagyszabású észak-amerikai turnét is lebonyolít a banda.

Részletes információ

Meghalt a ZZ TOP basszusgitárosa, Dusty Hill
2021-07-28

72 éves korában elhunyt Dusty Hill, a legendás ZZ Top gitárosa. A hírt zenésztársai, Billy Gibbons és Frank Beard közölték a Facebookon.

Részletes információ

Dal-premier: GREEN LUNG - 'Reaper's Scythe'
2021-07-28

A Green Lung második, 'Black Harvest' című albumát október 22-én adja ki a Svart Records. Itt az új előzetes dal az albumról!

Részletes információ

A nyár végén jelenik meg a JINJER 'Wallflowers' című albuma, amiről itt a második klipes dal, a 'Mediator'!
2021-07-28

Az ukrán Jinjer zenekar negyedik stúdióalbuma, a 'Wallflowers' augusztus 27-én lát napvilágot a Napalm Records jóvoltából.

Részletes információ

STEEL RHINO - egy hónapon belül megjelenik a svéd hard rock csapat debüt-albuma
2021-07-28

A Steel Rhino - aminek tagja Herbie Langhans énekes (Firewind, Avantasia, SinBreed) - augusztus 20-án jelenteti meg bemutatkozó albumát, a GMR Music kiadó jóvoltából.

Részletes információ

UNDERDARK - pénteken új albumot ad ki a brit post-black metal banda; itt a teljes stream!
2021-07-28

A Nottingham-ből származó post-black metal zenekar, az Underdark 'Our Bodies Burned Bright on Re-Entry' címmel jelenteti meg első teljes értékű albumát.

Részletes információ

Itt a HEADSHRINKER nevezetű OSDM projekt új száma, a 'Suffocating Tomb'!
2021-07-28

A Denverből származó, old-school death metal zenét nyomató Headshrinker zenekar augusztus 27-én jelenteti meg debütáló, 'Callous Indifference' című albumát.

Részletes információ

Második albumával tér vissza az amerikai okkult black metal csapat, a MEHENET - itt az új szám, a 'The Mystery Of Nations'!
2021-07-28

A New Orleans-beli black metal kvintett, a Mehenet 'Ng'ambu' címmel adja ki második nagylemezét, a Gilead Media és a Stygian Black Hand gondozásában.

Részletes információ

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás