Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a PORTRAIT legújabb dala - 'We Were Not Alone'!


2014-04-09

A svéd heavy metal banda április 25-én adja ki új stúdiólemezét. A 'Crossroads' a Metal Blade Records jóvoltából jelenik meg.

A 'Crossroads' egy hétszeres erejű áldás és átok a haldokló zeneiparra. Ez az album valami érinthetetlen, de mégis tagadhatatlan erővel rendelkezik" - közölte a banda.
"Az első single az 'In Time', amit legelőször írtunk meg a lemezre. Ez karrierünk eddigi legegyenesebb heavy metal dala".
A single a lenti lejátszón meghallgatható.

A Portrait 2006-ban alakult. Egy demó-felvétel és két kislemez és egy saját finanszírozású album után jelent meg második, nagysikerű 'Crimen Laesae Majestatis Divinae' (Metal Blade Records) albumuk 2011-ben. Számos turnét és fesztivál-fellépést követően a tavalyi évben indultak el a 'Crossroads' munkálatai. A közel egy éven át készülő anyagot Tore Stjerna és a banda tagjai producelték, a Necromorbus Stúdióban.

"Számunkra eddig ez a legjelentősebb munkánk; nem is lehetnénk elégedettebbek a végeredménnyel" - mondta Christian Lindell gitáros. "Érzésem szerint a Portrait most vált olyanná, amilyennek eredetileg elképzeltük. Éhesebbek vagyunk, mint valaha! 2014 az Igazság és a Győzelem éve lesz!".

A tracklista:
01. Liberation
02. At the Ghost Gate
03. We Were Not Alone
04. In Time
05. Black Easter
06. Ageless Rites
07. Our Roads Must Never Cross
08. Lily

Napvilágot látott a lemez legfrissebb nótája, a 'We Were Not Alone' is - ez a lenti SoundCloud-lejátszón hallgatható meg.


Itt a PORTRAIT legújabb dala - 'We Were Not Alone'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás