Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megjelent a Guns N' Roses és Hanoi Rocks tagok alkotta THE COMPULSIONS új nagylemeze


2015-06-02

A New York City-beli rockcsapat tagjai 2013 végén vonultak stúdióba, népszerű 2011-es 'Beat The Devil' lemezük folytatásának felvételei végett.

"Korábbi lemezeinkhez hasonlóan, ezúttal is egy csomó piszkos rock 'n' roll dalt szedtünk össze; viszont most kiegészülve egy pár olyan zenei csavarral, ami biztos, összezavar majd titeket. Fellelhető lesz itt mindenféle hatás: punk, funk, blues, rockabilly; plusz ezúttal még némi indiai ízt is érezhettek majd!" - mondta korábban Rob Carlyle frontember, akit Richard Fortus gitáros és Frank Ferrer dobos (mindketten a Guns N' Roses tagjai), valamint Sami Yaffa basszusgitáros (Hanoi Rocks, New York Dolls) egészít ki a zenekarban.

A The Compulsions 'Dirty Fun' címmel látta el az új lemezt, ami 2015. június elsején jelent meg, a saját alapítású Compulsions Records jóvoltából, az alábbi tracklistával:

01. Hellbound Babies
02. Silly Little Woman
03. Evil Bastards
04. Lucky
05. House Of Rock
06. Long Tall Sally
07. The Feel
08. I Still Got The Hots For You, Baby
09. Stay Eazy
10. Buzz Awhile

A lemez első single-dala, a lenti lejátszón elérhető 'Lucky'. Erről a frontember a következőket nyilatkozta: "A régebbi dalaink elsősorban az elhagyatottságról és az élet küzdelmeiről szólnak. Ezúttal viszont egy kicsit pozitívabb megközelítéssel álltunk a dalszerzéshez. A Rolling Stones-nek is ott van a 'Happy' című sláger; nekünk pedig a 'Lucky' az ügyeletes 'feel-good' nótánk".

A The Compulsions március 27-én a New York City-beli Mercury Lounge-ban tartotta az első lemezbemutató bulit. Ezt követően egy nagyszabású észak-amerikai turné vette kezdetét, ami egészen év végéig tart.

"Kint az utcán van egy csomó kölyök, akik éheznek egy kis valódi rock 'n' roll-ra - mint a régi Aerosmith, AC/DC, Humble Pie vagy GN'R. Garantálom, hogy nem fogjuk cserben hagyni őket!" - nyilatkozta Carlyle.

Frissen megjelent a 'Dirty Fun' hivatalos trailere - ez lentebb szintén elérhető.


Megjelent a Guns N' Roses és Hanoi Rocks tagok alkotta THE COMPULSIONS új nagylemeze
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás