Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új bandával térnek vissza az As I Lay Dying tagjai - itt a WOVENWAR!


2014-04-14

A bírósági ítélet miatt énekes nélkül maradt As I Lay Dying zenekar négy maradék tagja új együttest alapított Wovenwar néven.

Jordan Mancino dobos, Nick Hipa és Phil Sgrosso gitárosok, valamint Josh Gilbert basszer Shane Blay énekessel (korábban az Oh, Sleeper zenekar szólógitárosa) állt össze. A Wovenwar immáron el is készült első nagylemezének anyagával - ennek produceléséért Bill Stevenson [Black Flag] volt a felelős; a keverést pedig a neves Colin Richardson [Trivium, Slipknot, Machine Head] végezte.

A rajongók április 21-én, hétfőn hallhatják a Wovenwar első single-dalát, az 'All Rise'-t. Habár ez még nem a végleges verzió lesz, mégis tökéletes prezentációja annak, ami a nyár végén megjelenő debütáló Wovenwar nagylemez anyagától várható.

További infók hamarosan...

Az As I Lay Dying frontember Tim Lambesis-t - akit bérgyilkos felbérlése miatt tartóztattak le tavaly májusban - februárban ismét bíróság elé rendelték; ekkor mondták ki bűnösségét. Az ügy aktuális kifejletéről legutóbb ITT adtunk hírt.
A végső, másodfokú ítéletet Carlos Armor bíró mondja ki május 2-án. Addig az énekes szabadlábon védekezhet, mivel korábban letette a 2 millió dolláros óvadékot.


Új bandával térnek vissza az As I Lay Dying tagjai - itt a WOVENWAR!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás