Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hivatalos: Betegsége miatt nem vesz részt az AC/DC tevékenységeiben Malcolm Young


2014-04-16

Az AC/DC gitárosának egyik barátja, Mark Gable (a Choirboys énekese) az ABC Rádiónak adott interjút Young egészségügyi állapotát illetően. A híreket azóta az AC/DC is megerősítette.

"Ez igaz, Malcolm beteg... és ezt részben megerősítette a fia, Ross is..." - közölte a minap Gable. "Így tehát Malmcolm képtelen a továbbiakban koncertet adni. Nem arról van szó, hogy rosszul érzi magát - ez egy elég súlyos betegség, ami azt jelenti, nem léphet többé színpadra. És valószínűleg nem is rögzíthet új dalokat".

Mindennek ellenére - Gable szerint - az AC/DC elképzelhető, hogy tovább működik; tehát a 40. évforduló alkalmából lehetséges, hogy a banda lebonyolítja a beígért 40 koncertet.
"A spekulációk szerint volt egy olyan hallgatólagos megegyezés, hogy ha az AC/DC egyik tagja képtelen lesz a fellépésre, akkor a zenekar megszűnik. Ettől függetlenül Alex Young fia, Stevie helyettesítette néhány évvel ezelőtt Malcolm Young-ot az egyik turnén, és ez nem is tűnt fel senkinek".

[FRISSÍTÉS:]
Időközben az AC/DC hivatalos közleményt is adott:
"40 évnyi elkötelezettség után, Malcolm Young alapítótag / gitáros - betegsége miatt - nem vehet részt az AC/DC tevékenységeiben. Malcolm szeretné megköszönni a csapat hatalmas rajongótáborának világszerte a véget nem érő szeretetet és támogatást.
Ezen hírek fényében az AC/DC, Malcolm és családja szeretné, ha mindenki tiszteletben tartaná az ügy privát szféráját. A banda nem áll le a zenéléssel."

A The Age magazin tudomása szerint, Malcolm állapota olyan mértékben leromlott, hogy felesége, Linda és a család a gitáros zenétől való végleges visszavonulását rendelte el.
Malcolm állítólag Karácsony előtt visszatért családjához, a Sydney-beli East Balmain-ba, ahol rendszeres otthoni ápolásban részesül. A pletykák szerint azonban Malcolm-nak nehezére esik felismerni a családtagok arcait, és a kommunikációval és nehézségei akadnak.
"Emlékezet-kiesése annyira súlyos, hogy azt sokan Alzheimer-nek vagy demenciának hiszik; de ezt pontosan egyelőre senki sem tudja" - mondta egy forrás. "Sőt, néhányan még rákról is beszélnek..."

Egy ausztrál zenei újságíró, Darryl Mason a hét elején jelentette, hogy Young nemrégiben stroke-ot kapott, ami véralvadást okozott az agyában. Mindez azután történt, hogy az AC/DC bejelentette, májusban bevonulnak egy kanadabeli Vancouver-i stúdióba, ahol első vadonatúj lemezüket rögzítik a 2008-as 'Black Ice' óta.

Malcolm betegségének hírei az AC/DC visszavonulásának pletykáihoz vezettek. Mindezt egy e-mail indította el, amit a Perth-i 6PR Rádiónak küldött egy Thunderstuck nevű ismeretlen hallgató. A rádióállomás ezután kezdte terjeszteni a hírt, ami így a világ minden sajtójához eljutott.
Habár az AC/DC menedzsmentje / kiadója, a Columbia Records egyelőre nem reagált a témával kapcsolatban; a Billboard.com információi szerint, a "belső források"' mindezen pletykákat hamisnak nyilvánították.

[FRISSÍTÉS:]
Maga Brian Johnson énekes is megcáfolta a visszavonulásról szóló híreket: a brit Telegraph magazinnak elmondta, hogy bandája készen áll az új stúdiólemez rögzítésére.
"Májusban mindenképpen összeülünk Vancouver-ben. Felkapjuk a gitárokat, és leteszteljük, hogy van-e valakinek valami jó ötlete vagy témája. Történtjen bármi, felvesszük a lemezt".


Hivatalos: Betegsége miatt nem vesz részt az AC/DC tevékenységeiben Malcolm Young
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás