Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Közös albumot ad ki a HATEVÖMIT és a NUNSLAUGHTER - hallgasd meg az új dalokat!


2019-06-05

A török-német black-death banda, a Hatevömit, valamint a világ egyik legrégebbi death metal bandája, a Nunslaughter egy split-lemez erejéig egyesítette erejét.

Az 1987-ben alakult Nunslaughter sátáni death metal zenében utazik (a Venom, a Sodom és a Morbid Angel stílus-vonalán). Első lemezük 'Ritual of Death' címmel jelent meg; azóta pedig számos kultikussá vált demót és split-albumot adtak ki. 2000-ben jelent meg legendás első nagylemezük, a 'Hells Unholy Fire'; de ezen kívül több koncertalbumuk és DVD-jük is napvilágot látott. 2015-ben a Nunslaughter veterán dobosa, Jim ‘Sadist’ Konya elhunyt; így egy hosszas kihagyás után térhetett csak vissza a banda (az új dobossal, Wrath-tel).

A Hatevömit egy német-török black / death metal banda, aminek felállását Damnare és Unholy Nuklear Terrorist alkotja. A kezdetekben Damnare dobolt és énekelt, de az ütős hangszerrel később - egészségügyi problémák miatt - felhagyott. Damnare ezentúl énekel a bandában, Unholy Nuklear Terrorist pedig a hangszerelésért felel. A Hatevömit első demója kazettán jelent meg; ezt követően pedig több split-albumot dobtak piacra (többnyire az Impaler Of Pest, az Ectoplasma és a Satan's Propaganda zenekarokkal közösen). Debütáló EP-jük - az Underground Resistance és a Symbol Of Domination kiadóknak köszönhetően - CD-n is megjelent.

2019-ben ez a két sátáni banda egyesítette erejét egy közös split-albumot, ami 2-2 új számot tartalmaz! A saját zenéjét "Devil Metal"-ként meghatározó Nunslaughter részéről ezek a 2019-es év első felvételei; míg a "Vomit Metal" stílusú Hatevömit egy hároméves csendet törnek meg ezek a nóták!

A split-lemez június 12-én jelenik meg, az orosz Satanath Records két partnere, az ukrán GrimmDistribution és a magyar Metal Ör Die Records kiadók jóvoltából. A négyszámos kiadvány megrendelhető limitált CD-n, valamint digitális formában is, az alábbi lejátszó révén:

Alább meghallgatható a Hatevömit egyik új dala, a 'Necro Future' is:


Közös albumot ad ki a HATEVÖMIT és a NUNSLAUGHTER - hallgasd meg az új dalokat!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás