Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Teljes egészében elérhető az ABORTED új albuma


2014-04-29

A belga "death metal pszichopaták" Jacob Hansen [Volbeat, Mercenary] dániai stúdiójában rögzítették nyolcadik nagylemezüket, a 'The Necrotic Manifesto'-t.

Sven de Caluwé frontember:
"Immáron több mint két éve történt, hogy felvettük a 'Global Flatline'-t, amiben rengeteg munkánk van, és amire még mindig nagyon büszkék vagyunk. Az idő azonban megy tovább - eljött a következő fejezet egy újabb mániákus utazásra.
Az utóbbi félévben nagyon keményen dolgoztunk azon, hogy létrehozzuk a 'Global Flatline' érdemes folytatását. Hölgyeim és uraim! Sikerült elérni a célunkat!"

Az új albumon vendégszerepel a Wormed énekese, Phlegethon; valamint a The Acacia Strain vokalistája, Vincent Bennett. A lemez lent látható borítóját Pär Olofsson [Pathology, Immortal] tervezte.

A tracklista:
01. Six Feet Of Foreplay
02. The Extirpation Agenda
03. Necrotic Manifesto
04. An Enumeration Of Cadavers
05. Your Entitlement Means Nothing
06. The Davidian Deceit
07. Coffin Upon Coffin
08. Chronicles Of Detruncation
09. Sade & Libertine Lunacy
10. Die Verzweiflung
11. Excremental Veracity
12. Purity Of Perversion
13. Of Dead Skin & Decay
14. Cenobites

A lemez teljes egészében elérhető meghallgatás céljából a lenti SoundCloud-lejátszón.

Megjelenés: Április 28., Century Media Records.

A banda bemutatta az album első single-dalát, ami a címadódalhoz készült. A 'Necrotic Manifesto' mellett immáron a 'Coffin Upon Coffin' hivatalos dalszöveges videója is elérhető.

Az Aborted a 'The Necrotic Manifesto' album bemutatásával áprilisban indul észak-amerikai turnéra, a Kataklysm társaságában. Ezt követően, a banda a fesztivál-szezonra visszatér Európába.

A banda hetedik stúdióalbuma, a 'Global Flatline' - melyről bővebben ITT írtunk - 2013. január 23-án jelent meg, és nagyjából 1,000 példányban kelt el az USA-ban az első héten. Ezzel a Billboard Új Előadók Listájának (Heatseekers) 27. helyén debütált.


Teljes egészében elérhető az ABORTED új albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás