Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a legendás NIGHT RANGER új videoklipje!


2014-04-30

Az ikonikus Night Ranger együttes június 10-én adja ki legújabb nagylemezét, melyet maguk a tagok produceltek. Elkészült az album címadódalának hivatalos videoklipje.

A 'High Road' elnevezésű album normál CD-n és deluxe változatban is megjelenik, két bónusz track-kel, valamint egy ajándék DVD-vel, ami az album munkálatainak felvételeit és különböző videoklipeket dokumentál.

A banda korábbi kiadványainak elemeire utaló lemezborító lentebb látható.

"Nemsokára itt a nyár, nekünk pedig itt az idő, hogy egy újabb utazást tegyünk a 'High Road'-on" - mondta Jack Blades basszusgitáros / dalszerző.
"Új lemezünkön minden megtalálható: a klasszikus Night Ranger feeling, és az energetikus, ütős rock 'n' roll. Alig várjuk már, hogy rajongóink is hallhassák. Nagyon büszkék vagyunk az anyagra, és eléggé várjuk a turnét is" - tette hozzá Kelly Keagy dobos-énekes.

A Night Ranger legendás slágerei - mint a 'Sister Christian', a '(You Can Still) Rock In America' vagy a 'Don't Tell Me You Love Me' óriási hatással voltak a populáris kultúrára; általuk tett szert egy 30 éve folyamatosan növekvő rajongó-táborra a banda. Dalaik az évek során számos filmben (Boogie Nights), videójátékban (Guitar Hero), reklámban és musical-ben (Rock Of Ages) feltűntek. Mindeddig több mint 17 millió világszerte eladott lemezzel, valamint számos platina és arany minősítéssel rendelkeznek.

Jack Blades basszusgitáros-énekes, Kelly Keagy dobos-énekes, Brad Gillis szóló- és ritmus-gitáros, Joel Hoekstra pengetős és Eric Levy billentyűs ezúttal is egy hard rock-remekművet tettek le az asztalra.

Íme a 'High Road' tracklistája, valamint a hivatalos ízelítő:

01. High Road
02. Knock Knock Never Stop
03. Rollin' On
04. Don't Live Here Any More
05. I'm Coming Home
06. X Generation
07. Only For You Only
08. Hang On
09. St. Bartholomew
10. Brothers
11. L.A. No Name
12. The Mountain Song (deluxe bónusz)

Íme a címadódal hivatalos videoklipje:


Itt a legendás NIGHT RANGER új videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás