Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Bejelentette 2020-as turnéját a DEATHSTARS - jövőre új album várható


2019-08-29

A svéd indusztrális rockbanda öt év kihagyás után új albumon dolgozik.

A 2015-ben átmenetileg feloszlott Deathstars egy közel öt éves szünetet szakít meg a bejelentéssel: 2020 elején új albumot adnak ki, a Nuclear Blast Records jóvoltából.

Másik hír, hogy visszatért a bandába Cat Casino gitáros, aki a korai években kulcs fontosságú szerepet töltött be a zenekar életében. Cat - aki az utóbbi időben producerként és Hank von Helvete (ex-Turbonegro) szólógitárosaként tevékenykedett - eredetileg a 'Termination Bliss' album 2006-os turnéján csatlakozott a Deathstars-hoz, de 2012-ben távozott, magánügyi gondjai miatt.

Az újjáalakult Deathstars négy éven belüli első koncertjét június 21-én adta, a belga Graspop fesztiválon; de július és augusztus folyamán is felléptek több világhírű európai fesztiválon (pl. Masters Of Rock, Wacken, stb.). Ezeken a koncerteken Marcus Johansson, a Reach együttes dobosa ült a felszerelés mögött; lévén a banda előző ütőse, Oscar "Vice" Leander 2017-ben átigazolt a Tribulation-be.

Mint kiderült, a banda 2020 tavaszán lebonyolít egy nagyszabású európai headliner turnét is, az új album promóciója keretében. A Deathstars aktuális turné-beosztása itt található meg. Hamarosan jönnek a friss infók az új album kapcsán is!

A Deathstars 2014 júniusában adta ki legutóbbi, 'The Perfect Cult' című albumát - erről bővebben itt írtunk.


Bejelentette 2020-as turnéját a DEATHSTARS - jövőre új album várható
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás