Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Brian Johnson és kedvenc T70-es autója (videó)


2014-05-07

Az AC/DC frontembere május 8-án mutatja be önálló 'Cars That Rock' műsorának első epizódját a Quest TV-csatornán. A legújabb promó-videóban éppen kedvenc T70-eséről beszél.

A Back2Back Productions által gyártott sorozat Johnson autók iránti rajongását viszi filmvászonra. A hat epizódból álló, egyenként 60-perces műsorban Brain hat kedvenc kocsiját mutatja be (hármat Nagy-Britanniából, és hármat Európa más országaiból), melyeket különböző versenyeken is kipróbál.

A 'Cars That Rock' hivatalos promóciós videója lentebb látható. A műsor közzétett egy friss videót is - ebben Johnson az 1965-ös Lola T70 Spyder típusú járművet mutatja be: "Itt egy 15-ös alvázkeret-számú gépkocsi látható; ebből a fajtából ez volt az utolsó példány. Ronnie Bucknum versenyzett vele, mielőtt meg nem szerezte Forma-1-es Hondáját. Furcsa módon egy istállóban találtunk rá erre a kocsira; viszont pontosan ugyanolyan állapotra hoztuk a szintet, mint amilyen 1965-ben volt".

Az előző videóban Johnson kedvenc, Bentley Vanden Plas Le Mans Tourer típusú, 1928-as autóját mutatta be: "Az első jármű, amit megrendeltem, ez az 1928-as Bentley volt. Szeretem ezt az autót vezetni, mivel ez egy igazi kihívás... A gázpedál középen van; nincs benne semmi szinkronizáció... a kézifék kívül helyezkedik el; szélvédő helyett pedig két légrács van rajta. Furcsa egy szerkezet, de ugyanakkor csodálatos is, mivel kb. két és fél tonna, amit dob-fékek fognak. Ez azt autót csak tisztelni lehet" - nyilatkozta az énekes a USAToday magazinnak.

Brian Johnson évek óta lelkes megszállottja az autóversenyeknek és a vintage autók gyűjtésének. Erről bővebben 2009-ben megjelent önéletrajzi könyvében, a 'Rockers and Rollers'-ben számol be.


Brian Johnson és kedvenc T70-es autója (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás