Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A nyár legdrágább koncertjeire számíthatnak az Aerosmith és Slash közös 'Let Rock Rule' turnéjára ellátogató rajongók


2014-05-08

Slash bandája és az Aerosmith tagjai július 10-én indulnak közös észak-amerikai 'Let Rock Rule' turnéjukra. A The Street magazin kiszámolta, hogy a körúton a nyár egyik legdrágább jegyáraival fognak dolgozni.

A Let Rock Rule turné átlagos jegyára $275.85 (nagyjából 60.500 HUF). A júliustól szeptemberig tartó koncert-sorozat legdrágább állomása a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arénában kerül megrendezésre; itt az egész turné jegyár-átlagánál 39.65%-kal magasabb lesz az érték: $385.24-ért (kb. 84.500 HUF) lehet elővételben belépőt váltani.

Az Aerosmith és Slash közös Let Rock Rule turnéja július 10-én indul, a New York-i Wantagh-ben, és szeptember 12-én ér véget a Nashville-beli Sydney-ben. A koncertekre a jegyértékesítés április 12-én, szombaton vette kezdetét, a LiveNation.com oldalon keresztül. Íme a teljes dátum-lista:

Júl. 10 - Nikon at Jones Beach Theatre - Wantagh, NY
Júl. 13 - McLennan Park - Kitchener, ON
Júl. 16 - Xfinity Center - Mansfield, MA
Júl. 19 - Rock Fest - Cadott, WI
Júl. 22 - Riverbend Music Center - Cincinnati, OH
Júl. 25 - First Midwest Bank Amphitheatre - Tinley Park, IL
Júl. 30 - The Forum - Inglewood, CA 
Aug. 02 - MGM Grand Garden Arena - Las Vegas, NV
Aug. 08 - Lake Tahoe Outdoor Arena At Harveys - Stateline, NV
Aug. 13 - Sleep Train Pavilion - Concord, CA
Aug. 16 - The Gorge Amphitheatre - George, WA
Aug. 19 - Pepsi Center - Denver, CO
Aug. 22 - American Airlines Center - Dallas, TX
Aug. 25 - The Cynthia Woods Mitchell Pavilion - Woodlands, TX
Aug. 28 - Phillips Arena - Atlanta, GA
Aug. 31 - Atlantic City Boardwalk Hall - Atlantic City, NJ
Szep. 03 - Prudential Center - Newark, NJ
Szep. 06 - Jiffy Lube Live - Bristow, VA
Szep. 09 - DTE Energy Music Theatre - Clarkston, MI
Szep. 12 - Open Hearth Park - Sydney, NS

Slash elmondta: "Az Aerosmith az egyik mindenkori kedvenc bandám, és minden idők legnagyobb rock 'n' roll csapata. Hatalmas megtiszteltetés velük turnézni, valamint az, hogy közösen emelhetjük magasra a rock zászlaját".

Az Aerosmith mindezt megelőzően Európába is ellátogat: május 14-én Isztambulban adnak koncertet, majd 16 országon keresztül, július 2-án Kijevben fejezik be a körutat. Az európai állomások listája ITT olvasható.

Április 8-án, kedden az Aerosmith a világhírű hollywoodi Whisky A Go Go klubban lépett fel. Ezen fél órás buli egy promó-koncert volt, melynek során hivatalosan is bejelentették a Let Rock Rule turnét. A Whisky A Go Go-ban a '70-es évek klasszikusaival nyitott az Aerosmith: a 'Draw The Line'-t és a 'Same Old Song And Dance' dalt az 1997-es sláger, a 'Pink' követte, majd a híres 'Walk This Way'. Ezután csatlakozott be Slash is: közösen adták elő a 'Mama Kin' című számot, majd a Guns N' Roses 'Welcome To The Jungle'-jének egy instrumentális változatát. Slash emellett az '50-es évekbeli blues-klasszikus 'Train Kept A-Rollin'' dalt is eljátszotta az Aerosmith társaságában. Felvétel a teljes koncertről itt látható:


A nyár legdrágább koncertjeire számíthatnak az Aerosmith és Slash közös 'Let Rock Rule' turnéjára ellátogató rajongók
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás