Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HOUR OF PENANCE - "Vessünk véget a szabadság elfojtóinak ezeréves rezsimének"


2014-05-14

Az olasz death metal csapat 'Regicide' címmel jelenteti meg új stúdióalbumát május 13-án. Ennek apropójából elkészült a legújabb videoklip, a 'Reforging The Crown'.

"Vessünk véget a szabadság elfojtóinak ezeréves rezsimének. Öljük meg a királyokat!" - mondta Paolo Pieri énekes-gitáros az új videoklip kapcsán. "Örömmel jelentjük be, hogy elkészült a 'Regicide' címadódalának hivatalos kisfilmje, melyet B-kategóriás horrorfilmek és némi antiklerikalizmus inspirált. Nagyon jól éreztük magunkat a forgatás során, ezért remélem, Ti is szeretni fogjátok a videót!"

A frontember korábban elmondta az új albummal kapcsolatban, "A 'Regicide' a pusztítás, az újjászületés, és a Király gyilkosságának témáit öleli fel. Itt a 'király' jelenti a saját félelmeid, és azokat a dogmákat, melyeket magadban építesz fel annak érdekében, hogy megküzdj a valósággal. Ha el tudod engedni ezeket az illúziókat, le tudod rombolni a falakat és a társadalomtól, vallástól való rettegésed; csak akkor leszel képes kiépíteni a saját utad, mint szabad ember, akinek nincs szüksége 'királyokra'".

A 'Regicide' album zeneiségét tekintve egy "csont-törő élmény lesz, mind a régi, mind az új rajongók számára... mindössze sokkal változatosabb és brutálisabb formában a korábbi albumoknál".

Elkészült a lemez borítója, melyet a neves magyar művész, Havancsák Gyula [Stratovarius, Elvenking] készített - ez lentebb látható.

A banda a római 13th Cellar Stúdióban [Fleshgod Apocalypse] rögzítette az új lemezt. A 'Regicide' a normál CD-s verzió mellett megjelenik digipakban (3 bónusz dallal), kazettán és bakeliten. Ez utóbbi kettő elő-rendelése esetén egy póló és egy cipzáros pulóver közül választhatnak a rajongók.

Íme a tracklista:

01. Through The Triumphal Arch
02. Reforging The Crowns
03. Desecrated Souls
04. Resurgence of The Empire
05. Spears of Sacred Doom
06. Sealed Into Ecstasy
07. Redeemer Of Atrocity
08. Regicide
09. The Sun Worship
10. The Seas of Light
11. Theogony

Digipakos bónusz dalok:
01. The Uncorrupted Ones
02. Frail As The Flesh Of Christ
03. Monarch of Heresy

A 'Resurgence of The Empire' című dal hivatalos szöveges videója a lenti lejátszón megtekinthető. Ezt a dalt ingyen letölthetik a lemezt a Bandcamp-en elő-rendelő rajongók.

Az Hour Of Penance 2012-ben adta ki a neves szaklapok által magasan elismert 'Sedition' albumot, melynek megjelenését követően a banda első alkalommal indult észak-amerikai turnéra, melynek során a The Black Dahlia Murder és a Nile társaságában járták az Államokat.

A csapat idén számos nyári európai fesztiválon is fellép.


HOUR OF PENANCE -
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás