Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta 'Talk Shit, Get Shot' videoklipjét Ice-T és a BODY COUNT


2014-05-22

A színész / rendező / hip-hop legenda Ice-T júniusban új Body Count albumot jelentet meg, 'Manslaughter' címmel. Frankie Nasso rendezésében elkészült a lemez első klipje.

Ice-T nemrégiben elmondta a Flama's D-Stroy magazinnak az új anyag kapcsán: "Sokan kérik tőlem, hogy csináljak már végre egy új albumot; és mivel a hip-hop elpoposodása révén már egy jóideje abszolút nem inspirál a műfaj, úgy döntöttünk, nekilátunk egy új Body Count lemeznek. Leszerződtünk a Sumerian Records-hoz. 'Manslaughter' az album címe; már le is forgattuk az első videót, plusz elkészült a lemezborító is. A korong június 10-én jelenik meg. Brutális lesz, nagyon brutális".

Ice-T jelenlegi bandájának tagja az Agent Steel-ből és az Evildead együttesből ismert Juan Garcia (művésznevén: Juan Of The Dead), aki 2013 novemberében debütált a Body Count színeiben, a texasi Fun Fun Fun Fesztiválon. A koncert során elhangzott két új szerzemény is: a 'Talk Shit Get Shot', valamint az új album címadódala. Ez utóbbi felvétele lentebb érhető el.
A banda immáron bemutatta a 'Talk Shit Get Shot' hivatalos videoklipjét is, melyet az Emmure és az Asking Alexandra munkatársaként ismert Frankie Nasso rendezett. A brooklyni The Morgan klubban forgatott videoklip premierje a lenti lejátszón megtekinthető.

Íme az album tracklistája:

01. Talk Shit, Get Shot
02. Pray For Death
03. 99 Problems BC
04. Back To Rehab
05. Manslaughter
06. Get A Job
07. Institutionalized 2014
08. Pop Bubble
09. Enter The Dark Side
10. Bitch In The Pit
11. Black Voodoo Sex
12. Wanna Be A Gangsta
13. I Will Always Love You

A Body Count felállása:
Ice-T - ének
Ernie C
- szólógitár
Juan Of The Dead - ritmusgitár
Vincent Price - basszusgitár
Ill Will - dobok
Sean E Sean - backup-vokál / sampler

A Body Count legutóbbi nagylemeze 2006-ban jelent meg, 'Murder 4 Hire' címmel.


Bemutatta 'Talk Shit, Get Shot' videoklipjét Ice-T és a BODY COUNT
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás