Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

VOODOO GODS - 6 év után megszületett az all-star death-thrash banda második albuma; itt az új dal!


2020-03-07

Az afrikai dobos, Alex Voodoo vezette Voodoo Gods 'The Divinity of Blood' címmel adja ki új lemezét 2020 tavaszán.

A Voodoo Gods a 2014-es debütáló, 'Anticipation for Blood Leveled in Darkness' című album folytatásaként rögzítette második nagylemezét, a 'The Divinity of Blood'-ot, amit a Reaper Entertainment Europe kiadó fog piacra dobni, 2020. május 15-én. Az új lemez keverését és maszterizálását ezúttal is a neves King Diamond gitáros, Andy La Rocque végezte el, a svéd Sonic Train Stúdióban.

A "művészet kettős kozmológiai szerkezetén alapuló metafizikai koncepciós" nézeteket valló Voodoo Gods együttes zenéje - saját bevallás szerint - "az istenségeket övező spiritualitásnak, és ennek összefüggéseinek kifejezése". A bandát 2001-ben alapította Alex von Poschinger (Alex Voodoo), Tony Norman (ex-Monstrosity, Terrorizer) és Seth Van De Loo (Severe Torture). Öt évvel később csatlakozott a felálláshoz Jacek Hiro (Dies Irae, Sceptic, Decapitated) és Nergal (Behehoth) is; egy év múlva pedig belépett a csapatba Jean Baudin (Nuclear Rabbits, Element Of Surprise) basszusgitáros, Mike Browning (Morbid Angel, Nocturnus) vokalista és David Shankle (ex-Manowar) gitáros-legenda. A Voodoo Gods ezen formációja adta ki 2008-ban a 'Shrunken Head' című EP-t. Lévén a Behemoth aktívan turnézik világszerte, Nergal hamar kilépett a bandából - helyét pedig egy másik nagy név, George "Corpsegrinder" Fisher (Cannibal Corpse) vette át. Ez a felállás rögzítette és adta ki a 2014-es 'Anticipation for Blood Leveled in Darkness' albumot (amiről annak idején itt írtunk). 2016-ban egy híres gitárvirtuóz, Victor Smolski (Almanac, ex-Rage) is csatlakozott a bandához; így megújult erővel indulhattak el a második album munkálatai. A zenekar azóta lemezszerződést kötött a feltörekvő Reaper Entertainment Europe kiadóval; mostanra pedig megszületett a második nagylemez, a 'The Divinity of Blood'.

Alex Voodoo így szólt: "Érzésem szerint a 'The Divinity of Blood' furcsa és kimondhatatlanul különös érzést fog kiváltani a hallgatókból; lévén egyedülálló zenei és rituális megszólalásokkal van teli ez a lemez - ezek egyben lelkesítő, egyben pedig hátborzongató témák...".
Victor Smolski hozzátette: "Alig várom már, hogy láthassam a hallgatók arcát a 'The Divinity of Blood' album hallatán, mivel többek közt gitár-témák és szólók tekintetében számtalan meglepetéssel, csavarral találkozhatnak. Death metal stílusban konkrétan ilyesmit még senki nem hallott eddig!".

Az új album előrendelési infói itt érhetők el.

 

A tracklista:
01. Rise Of The Antichrist
02. From Necromancy To Paraphilia
03. Menace To God
04. Serenade Of Hate
05. Forever!
06. Isa
07. The Ritual Of Thorn
08. The Absolute Necessity To Kill
09. The Divinity Of Blood
10. Before The Dawn (Necrophobic feldolgozás) [digipak bónsuz track]
11. The Ritual Of Thorn (Full Version) [digipak bónusz track]

Alább meghallgatható a 'The Ritual Of Thorn' című szám, amit így kommentált a csapat: "Ez az első hivatalos single-dalunk a 'The Divinity of Blood' albumról! Ez a szám Damien Thorn-ról és a Parousiáról szól; azt a jelenetet mutatja be, amikor főhősünk megérkezik a Földre és kezdetét veszi az emberiség pusztulása".

A banda korábban megosztott egy vadonatúj felvételt; a Necrophobic 'Before The Dawn' című klasszikusának feldolgozását, szöveges videó formájában:

A 'The Divinity of Blood' című lemez az alábbi felállással készült:

George "Corpsegrinder" Fisher (Cannibal Corpse) - ének
Jean Baudin - basszusgitár
Victor Smolski - gitár
Jacek Hiro - gitár
Alex Voodoo - dobok
Seth Van De Loo (Severe Torture, Centurian) - vokál


VOODOO GODS - 6 év után megszületett az all-star death-thrash banda második albuma; itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás