Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Teljes egészében meghallgatható az új VADER album


2014-06-01

A lengyel death metal veteránok 'Tibi Et Igni' címmel, május 30-án adták ki új nagylemezüket, a Nuclear Blast jóvoltából. Az album meghallgatás céljából immáron teljes egészében elérhető az Interneten.

A csapat 14 dalt rögzített (köztük 4 bónusz trackkel) új lemezére, ami az eredetileg bejelentett 'Straight To Hell' helyett a 'Tibi Et Igni' [latin kifejezés - magyarul: 'Érted és a Tűzért'] címet kapta. A május 30-án a Nuclear Blast jóvoltából megjelent CD-n, bakeliten és digipakban az alábbi dalcímek fognak szerepelni:

01. Go To Hell
02. Where Angels Weep
03. Armada On Fire
04. Triumph Of Death
05. Hexenkessel
06. Abandon All Hope
07. Worms Of Eden
08. The Eye Of The Abyss
09. Light Reaper
10. The End

Digipak bónuszok:
11. Necropolis
12. Des Satans Neue Kleider

7-inches bakelit bónuszok:
A-oldal: Necropolis
B-oldal: Przeklęty Na Wieki (Cursed Eternally)

Az album a lenti lejátszón teljes egészében elérhető.

A lemez lent látható borítóját a legendás artista, a Motörhead egykori munkatársa, Joe Petagno készítette.
"Joe egy igazi legenda! Nem csak azért, mert ő készítette a Motörhead logóját, hanem mert megannyi nagyszerű albumhoz készített lenyűgöző illusztrációkat korábban. Joe munkája minden koron túlmutat; elképzelései konkrétan a Poklot érintik... És ez éppen elég indok arra, hogy miért őt kértük fel az új Vader album megfestésére. Elfogadta az ajánlatot, és mi nagyon büszkék vagyunk erre!" - közölte Piotr "Peter" Wiwczarek frontember.
"A Vader már évek óta a 'Felvenni a kapcsolatot' listámon szerepelt. Végre sikerült egyesülnünk egy gyilkos albumon, melynek neve: 'Tibi Et Igni'!" - nyilatkozta Petagno.

A Vader a nagylemez megjelenését megelőzően 'Go To Hell' címmel adta ki új 7-inches kislemezét április 18-án, az alábbi tartalommal:

A-oldal: "Where Angels Weep"
B-oldal: "Triumph Of Death"

A piros, fehér és fekete színű bakeliten kiadott anyagot ITT lehet megrendelni.

A 'Go To Hell' A-oldalas nótája, a 'Where Angels Weep' (ami egyben a 'Tibi Et Igni' első single-dala) immáron dalszöveges videó formájában teljes egészében elérhető - ez lentebb látható, a hivatalos ízelítővel, valamint az újonnan bemutatott 'Triumph Of Death' nótával egyetemben.

A banda nemrégiben az alábbiakat közölte:
"A tűz elszabadult!!! Az új Vader album, a 'Tibi Et Igni' elkészült!
December és február között négy héten keresztül dolgoztunk a Hertz Stúdióban. 10 vadonatúj dal, plusz 4 bónusz track készült csak NEKTEK! Két nóta speciális mix-változata április folyamán jelenik meg egy 7-inches single formájában. A teljes album május végén...
Áprilisban és májusban a Vader és a Nuclear Blast leforgat néhány videót - ezzel véglegesen le is zárjuk a munka-folyamatot.
Készüljetek fel egy pár interjúra és meglepetésre, mire a 'Tibi Et Igni' a kezetekben lesz! Márpedig ez a történelem legkeményebb Vader albuma!
A démonok most már kopogtatnak az ajtón."

Egy korábbi közleményben a banda az alábbiakat írta: Mindenkinek üzenjük, aki újabb formákat, művészi kísérletezéseket vagy valami szánalmas hulladékot vár: MENJETEK A POKOLBA!!! Mi a metal zene és a rajongóink iránt köteleztük el magunkat! A Vader színpadra született; mindig is TI voltatok azok, akik életben tartották a tüzet. Az új lemez egyfajta köszönet az erőért és a kitartásért!"

A Vader új albumán mutatkozik be a csapat új dobosa, a lenti képen látható brit James Stewart [Divine Chaos], aki 2011 második felében érkezett Pawel "Paul" Jaroszewicz helyére.

A Vader legutóbbi nagylemeze 2011 augusztusában jelent meg, 'Welcome To The Morbid Reich' címmel, a Nuclear Blast jóvoltából.


Teljes egészében meghallgatható az új VADER album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás