Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan megjelenik Glenn Danzig Elvis-feldolgozásokkal teli albuma - így néz ki a dallista!


2020-04-06

Glenn Danzig és bandája egy exkluzív, Elvis-feldolgozásokkal teli albumot dob piacra április közepén.

Glenn Danzig néhány hete jelentett be, hogy hamarosan új lemezt ad ki, amin Elvis Presley-feldolgozások lesznek; a címe pedig stílszerűen a következő: 'Danzig Sings Elvis'. A legendás rocker egy rádióműsorban elmondta, lazításképp vett fel néha egy-egy Elvis-feldolgozást, aztán több mint egy lemezre való összegyűlt.

A 14 számot tartalmazó cover-albumon többek közt olyan érdekességek szerepelnek, mint a 'Fever' "könyörtelen hangzású Danzig-verziója", vagy a klasszikus 'Always On My Mind' dal "kísérteties verziója".

A 'Danzig Sings Elvis' album megjelenik CD-n (április 17-én), limitált bakeliten (április 24-én) és digitális formában, az Evilive / Cleopatra Records kiadók jóvoltából. A lemezborító és a dallista így néz ki:

01. Is It So Strange
02. One Night
03. Lonely Blue Boy
04. First In Line
05. Baby Let’s Play House
06. Love Me
07. Pocket Full Of Rainbows
08. Fever
09. When It Rains It Really Pours
10. Always On My Mind
11. Loving Arms
12. Like A Baby
13. Girl Of My Best Friend
14. Young And Beautiful

Az album promótálásaképpen Danzig Los Angeles-ben és San Franciscó-ban ad majd kisebb koncerteket, állítása szerint a las vegasi Elvis-koncertek hangulatát akarja megidézni. Az előbbit eredetileg április 17-én rendezték volna meg (a Bimbo's 365 Club-ban), az utóbbit pedig április 22-én (a Roosevelt Hotel Grand Ballroom-ban), de a koronavírus-járvány miatt mindkét koncertet elhalasztják egy nyári időpontra.

A Danzig zenekart eredetileg 1987-ben alapította Glenn, miután kilépett előző bandájából, a horror-punk legenda Misfits-ből, és miután megalapította a szintén kultikussá vált Samhain együttest. A Danzig 3 évtizedes fennállása során számos klasszikus albumot és dalt kiadott (egyik legnagyobb slágerük a 'Mother' című szám), és különféle műfajokkal - indusztriális, doom, heavy metal, stb. - kísérletezett. A banda legutóbbi nagylemeze, a 'Black Laden Crown' 2017 májusában jelent meg, a Nuclear Blast gondozásában.


Hamarosan megjelenik Glenn Danzig Elvis-feldolgozásokkal teli albuma - így néz ki a dallista!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás