Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta 'Qwerty' című videoklipjét az idén 20 éves MUSHROOMHEAD


2014-06-10

A veterán Ohio-i indusztális metal banda május 13-án, a Megaforce Records jóvoltából adta ki nyolcadik, 'The Righteous & The Butterfly' című nagylemezét.

A Bill Korecky producer közreműködésével rögzített, 14 számos album "a túlélésről és az élet egyensúlyáról szól. Az erősen érzelmi töltetű himnuszok mellett, helyet kap a lemezen Adele 'Rumor Has It slágerének riffekkel teli változata is".

A három dobos (Skinny, Robert Diablo és Stitch), három énekes (J Mann, Jeffery Nothing és Waylon), valamint Church gitáros, Schmotz billentyűs és Dr. F basszer alkotta Mushroomhead új albumának címével ('A Becsületes és a Pillangó') egykori gitárosuk, J.J. Righteous és korábbi fotóművészük, Vanessa Solowiow (aki egyben Steve "Skinny" Felton dobos felesége is) előtt tiszteleg - mindketten a közelmúltban hunytak el.
"J.J. kulcsfigura volt a zenekarban; ő játszott az első három lemezünkön" - közölte Skinny." Vanessa pedig a banda fotográfusa, valamint gyermekei édesanyja volt. Mindketten elengedhetetlen részei voltak a Mushroomhead-nek, így ez a lemez az ő emlékükre szól.

A tracklista:
01. Our Apologies
02. How Many Times
03. Devils Be Damned
04. Qwerty
05. Portraits Of The Poor
06. Childlike
07. This Cold Reign
08. We Are The Truth
09. Son Of 7
10. For Your Pleasure
11. Worlds Collide
12. Graveyard Du Jour
13. Out Of My Mind
14. Rumor Has It

Az ünnepi album első nyilvános dala, a 'Qwerty' a lenti YouTube-lejátszón immáron hivatalosan is elérhető.

Friss hír, hogy a 'The Righteous & The Butterfly' album a megjelenés első hete után több mint 11,000 pédlányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard előkelő 20. helyén végzett. A banda előző, 2010-es 'Beautiful Stories For Ugly Children' lemezéből szintén 11,000 darab fogyott az első héten; ekkor azonban ez a 44. helyet jelentette.

A Mushroomhead 2014 második felében világkörüli lemezbemutató turnéra indul.


Bemutatta 'Qwerty' című videoklipjét az idén 20 éves MUSHROOMHEAD
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás