Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a Korn, King's X és ex-Dokken tagok alkotta KXM új videoklipje, a 'Faith Is A Room'!


2014-11-21

Ray Luzier, a Korn dobosa Doug Pinnick-kel, a King's X frontemberével, valamint az egykori Dokken gitárossal, George Lynch-csel állt össze nemrégiben egy KXM nevű bandában.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A KXM rövidítés a trió tagjainak jelenlegi bandáinak egyes betűiből áll össze: K - Korn, X - King's X, M - Lynch Mob.

Az all-star banda 2013 januárjának első hétvégéjén vonult be újra a stúdióba, hogy "elvégezze a végső simításokat" debütáló albumán, ami március 11-én jelent meg, a Rat Pak Records kiadón keresztül.

"Csodálatosra sikeredtek a dalok. Ray dob-játéka olyan, mint egy 3-dimenziós mennydörgés; George témái után pedig valóban elgondolkozik majd a hallgató, hogy tényleg egy erősítő révén születnek-e meg ezek a szólamok, avagy valami olyan univerzális energiát használ, amihez csak a gitár-isteneknek van hozzáférésük... Aztán ott van Doug, aki rockos basszus-groove-jaival, intelligens dalszövegeivel és naprakész dalszerzői munkájával egyedi tehetséget dob a közösbe... Semmi hype, semmi poén: a KXM megérkezett - mindenki imádni fogja az albumot!" - olvasható a korábbi kiadói közleményben.

Az albumot a KXM tagjai és Chris Collier (Lynch Mob, Lita Ford) producelték.

Íme a tracklista:

01. Stars
02. Rescue Me
03. Gun Fight
04. Never Stop
05. Faith Is A Room
06. I'll Be OK
07. Sleep
08. Love
09. Burn
10. Do It Now
11. Human Friction
12. Tranquilize (bónusz track)
13. Rescue Me (radio edit) (bónusz track)

A csapat korábban bemutatta első hivatalos videoklipjét, ami ahhoz a 'Rescue Me' dalhoz készült, ami Pinnick korábbi elmondása szerint "azonnali rajongói kedvenc" lesz. Ez lentebb érhető el, a debütáló album első single-dala a 'Gunfight' nemrégiben bemutatott, valamint az újonnan megjelent 'Faith Is A Room' videoklipjével egyetemben. A lenti videóban pedig a KXM tagjai elmesélik, hogyan találtak egymásra, valamint hogyan kapta nevét a projekt. Szintén lentebb megtekinthető a dob-témák felvételi videója, valamint meghallgatható a teljes ízelítő a dal-kínálatból.


Itt a Korn, King's X és ex-Dokken tagok alkotta KXM új videoklipje, a 'Faith Is A Room'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás