Unobstructed version
Rock-Ness Hanglemezbolt Set as home Rock-Ness Hanglemezbolt Add to favorites Rock-Ness Hanglemezbolt Recommend this page Rock-Ness Hanglemezbolt Sitemap Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

News

Itt a harmadik videoklip Ronny Munroe új szólóalbumáról!


2014-06-16

A legendás Metal Church jelenlegi énekese, Ronny Munroe június 24-én adja ki új szólólemezét, 'Electric Wake' címmel. A Rat Pak Records jóvoltából megjelenő albumon olyan vendégek kapnak helyet, mint...

...George Lynch (ex-Dokken, KXM, Lynch Mob), Paul Kleff (ex-Firewolfe), Dave Rude (Tesla), Pamela Moore ("Mary Nővér", Queensryche), stb. - ez utóbbi kettővel elkészült az új album első videoklipje, a 'The Others', ami a lenti lejátszón megtekinthető. Immáron elérhető a lemez második single-dalának kisfilmje is - ez Ross Wells és a ZenFilm rendezésében készült nemrégiben, Houston-ban. A harmadik videoklip a 'Pray' című dalhoz készült - lentebb ez is elérhető.

Munroe Bruce Bouillet által producelt, és Jon Wyman által kevert lemeze - egy előzetes sajtó-kritika szerint - "a klasszikus metal műfaj varázsát tükrözi".

A Metal Church harmadik énekeseként tevékenykedő Munroe elmondta, hogy gyerekkorában Ronnie James Dio hangja és a klasszikus Rainbow dal, a 'Man On The Silver Mountain' révén döntött úgy, hogy énekes lesz. "Ez a hatás megmutatkozik az új korongon is" - nyilatkozta Munroe az Auburn Reporter magazinnak.
"Olyasvalamit szerettem volna létrehozni, ami teljesen új, de ugyanakkor megmutatkoznak benne azok az elemek, melyeket hatásként tartok számon. Két évbe telt a dalszerzői munkálat, mire elkezdhettem a rögzítést; és végén tényleg sokkal tökéletesebb lett ez a munka, mint amilyennek elképzeltem".

Íme a lemez tracklistája:

01. Burning Time
02. Ghosts
03. Electric Wake
04. Turn To Stone
05. My Shadow
06. Not You Not Me
07. Pray
08. Ritual Damage
09. Sleepless Mountain
10. The Others (Long Live Heavy Metal)
11. United

Bónuszok:
12. Tainted Nation
13. Total Eclipse (Iron Maiden feldolgozás)

A lemez borítója - melyet Rainer Kalwitz tervezett - lentebb látható.

Az album első nyilvános dala, a 'Ghosts' a lenti lejátszón teljes egészében meghallgatható.

Munroe május 17-én, a Queensrÿche gitáros Michael Wilton és Pamela Moore társaságában adott lemezbemutató koncertet - erről bővebben ITT írtunk.

Munroe legutóbbi szólólemeze 2011 októberében jelent meg, 'Lords Of The Edge' címmel, szintén a Rat Pak Records jóvoltából. Erről annak idején ITT írtunk.
A nemrégiben újra összeállt Metal Church tavaly október 22-én adta ki visszatérő, 'Generation Nothing' című albumát. Erről bővebben ITT írtunk.


Itt a harmadik videoklip Ronny Munroe új szólóalbumáról!
Back to news

Your cart is empty.

Recommendation