Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MISERY INDEX - elkészült az új lemez első videoklipje


2014-06-17

A Misery Index 'The Killing Gods' címmel dobta piacra ötödik stúdiólemezét május 23-án. A Season Of Mist jóvoltából megjelenő albumról elkészült az első videoklip, a 'The Calling'.

Az új albumot a Baltimore-beli Wright Way Stúdióban rögzítették Steve Carr [Slipknot, Soilwork] hangtechnikus közreműködésében.

"Egy kibővített dalszerzési és rögzítési folyamat után végre elkészült a 'The Killing Gods'" - közölte Jason Netherton basszusgitáros-énekes. Eddig ez a leghosszabb, legváltozatosabb és legteljesebb albumunk - hűen visszaadja azt a vért, verejtéket és sört, ami négy srácot körülvett, miközben a legjobbat próbálták kiadni magukból. Szerintünk sikerült is, és reméljük, Ti is így gondoljátok majd. Májusra készüljetek; akkor jön a metal-szörnyeteg!".

Íme a tracklista:

01. Urfaust
02. The Calling
03. The Oath
04. Conjuring The Cull
05. The Harrowing
06. The Killing Gods
07. Cross To Bear
08. Gallows Humor
09. The Weakener
10. Sentinels
11. Colony Collapse (feat. John Gallagher)
12. Heretics
13. Thieves Of The New World Order (Ministry feldolgozás; bónusz track)

A 'Conjuring The Cull' című szám, valamint a címadódal a lenti lejátszók segítségével meghallgatható. Emellett elkészült a lemez első hivatalos videoklipje is: a 'The Calling' a lenti lejátszón szintén elérhető.

A Misery Index fellépett az idei Maryland Deathfest rendezvényen; itt mutatták be május 21-én első alkalommal élőben az új album dalait.


MISERY INDEX - elkészült az új lemez első videoklipje
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás