Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új szólóalbummal jelentkezik az egykori White Lion énekes, Mike Tramp


2014-06-17

A dán származású Mike Tramp egy évvel ezelőtt jelentette meg fél-akusziktus 'Cobblestone Street' albumát; az énekes-gitáros-dalszerző idén azonban újabb önálló lemezzel tér vissza.

Az augusztus 18-án, a Target kiadó jóvoltából megjelenő 'Museum' album producere Soren Andersen volt; a felvételek és a keverés a koppenhágai Medley Stúdióban zajlottak.

Tramp a 'Cobblestone Street' megjelenése óta intenzíven turnézik világszerte; egy év alatt több mint 130 koncertet (csak idén nagyjából 40-et) adott Ausztráliától az Egyesült Államokig. Mindeközben volt ideje elkészíteni az albumot, valamint annak első videoklipjét, a 'Trust In Yourself' című single-dalt (ez lentebb látható - a rendező Mike fia, Dylan Tramp volt).

Íme a 'Museum' tracklistája:

01. Trust In Yourself
02. New World Coming
03. Down South
04. Better
05. Freedom
06. Commitment
07. And You Were Gone
08. Slave
09. Mother
10. Time For Me To Go

Az egykori White Lion vokalista Mike Tramp 2013. április 8-án adta ki új szólóalbumát, 'Cobblestone Street' címmel, Európában a Target Records jóvoltából, normál CD-n, digipakos formában, LP-n és digitális változatban. "A lemez meglepetés lehet a rajongók számára, mivel Tramp mély zenei gyökereit éleszti fel, melyek a folk zenében testesülnek meg, olyan előadók hatásaival, mint Bob Dylan, Neil Young és Bruce Springsteen."


Új szólóalbummal jelentkezik az egykori White Lion énekes, Mike Tramp
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás