Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WOLF - itt az új, 'Devil Seed' című album első videoklipje!


2014-07-30

A svéd metal banda augusztus 25-én adja ki hetedik nagylemezét, melyet ezúttal a neves Jens Bogren (Opeth, Kreator) producelt, a híres Fascination Street Stúdióban. Az albumról elkészült az első klip.

A "sokrétűséggel és átláthatósággal teli" lemeznek ígérkező 'Devil Seed' a Century Media Records jóvoltából kerül kiadásra. Az album lent látható borítóját a legendás Thomas Holm (Mercyful Fate, King Diamond) készítette.
"Thomas-nak megvan az érzéke ahhoz, hogy elkapja a lemez feelingjét, és a borítóval varázsoljon újabb színeket a zenébe. Ez alkalommal Niklas Stålvind frontember is besegített neki néhány grafikával, ami a szövegkönyvben lesz látható. Kettejük közreműködése igazán bejött" - közölte a banda.

"Nem voltam ennyire megelégedve egyetlen Wolf albummal sem a 'Black Wings' óta" - mondta a csapat alapítója, Niklas Stalvind. "Valóban úgy érzem, hogy újabb szintre jutott dalszerzői tehetségünk; és ezt a metal-rajongók is minden bizonnyal megérzik majd".

A tracklista:
01. Overture in C Shark
02. Shark Attack
03. Skeleton Woman
04. Surgeons Of Lobotomy
05. My Demon
06. I Am Pain
07. Back From The Grave
08. The Dark Passenger
09. River Everlost
10. Frozen
11. Killing Floor

A lemez első single-dala, a 'My Demon' immáron nyilvánosságra került - lentebb megtekinthető dalszöveges videó formájában.
"Élvezzétek hát a 'Devil Seed' első ízelítőjét, a 'My Demon' nótát! Terjesszétek, osszátok és játsszátok jó hangosan! Plusz, készüljetek augusztusra!" - közölte a banda, melynek tagjai frissen bemutatták az album első hivatalos videoklipjét is, a 'Shark Attack' című kisfilmet, amit a csapat régi partnere, Owe Lingvall rendezett.
"Megtöltöttünk egy régi istállót fényekkel, füsttel, izzadtsággal és színtiszta metallal. Majdnem le is égett..." - tette közzé a banda az új klip kapcsán, ami lentebb elérhető.

Az album megjelenését követően a Wolf egy nagyszabású brit turnéra indul; ezt pedig különböző európai dátumok követik az ősz folyamán.

A 'Devil Seed' lesz a Wolf első lemeze, melyen Simon Johansson (BibleBlack, Memory Garden) gitáros zenél - ő a 2011-ben kivált Johannes "Axeman" Losbäck helyére érkezett.

A Wolf legutóbbi nagylemeze 2011 áprilisában jelent meg, 'Legions Of Bastards' címmel, szintén a Century Media Records jóvoltából.


WOLF - itt az új, 'Devil Seed' című album első videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás