Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TESLA - itt a 'Simplicity' első videoklipje!


2014-06-17

A legendás Tesla bemutatta június 16-án megjelent hetedik, 'Simplicity' című stúdióalbumának első hivatalos videoklipjét. A 'So Divine…' itt megtekinthető!

A Tesla februárban vonult stúdióba, hogy 14 új dalt rögzítsen a soron következő nagylemezre, melynek producere (a banda tagjai mellett) az a legendás Tom Zutaut volt, aki a zenekar legnagyobb sikereket arató albumai mögött is állt.

A 'Simplicity' album Európában június 6-án jelent meg, a Frontiers Records jóvoltából.

Frank Hannon gitáros a következőket nyilatkozta: "Azt kell mondanom, hogy az új Tesla album csodálatosra sikerült. Ezúttal sokkal jobban felkészültünk, és sokkal több ötletünk volt, mint a 'Forevermore' esetében. A stílus pedig: 'vissza a gyökerekhez'. A produceri munkák ezúttal is olyan módon zajlanak, mint az 'Into The Now' lemeznél... a legendás Tom Zutaut segített nekünk.
Az új lemez címe 'Simplicity' lesz - biztos vagyok benne, hogy imádni fogjátok. Alig várjuk már, hogy élőben is játszhassuk a dalokat!".

A csapat március 30-án a Monsters Of Rock hajóján mutatta be legújabb 'Ricochet' című dalát. Ennek felvétele lentebb látható. Szintén az új albumról került nyilvánosságra a másik single, a 'Taste My Pain' - ennek stúdiós változata is lentebb érhető el. Utóbbiról Hannon korábban a következőket írta Facebook-oldalán: "Jeff Keith énekes és én elkészítettünk egy demót a Sacramento-i J Street Recorders stúdióban, 'Taste My Pain' címmel, ami nagyon faszán szól! Ez volt az első eredeti, hivatalos stúdiózás a 'Forever More' és a 'Twisted Wires...' óta. Tessék, itt a végeredmény!"
Újonnan bemutatásra került a 'So Divine...' című nóta is - ez lentebb érhető el, hivatalos videoklip formájában.

A legendás Michael Wagener [Metallica, Skid Row, Ozzy, Mötley Crüe, Accept, Poison, Megadeth, Overkill, Testament] által kevert 'Simplicity' végleges tracklistája így néz ki:

01. MP3
02. Ricochet
03. Rise And Fall
04. So Divine...
05. Cross My Heart
06. Honestly
07. Flip Side!
08. Other Than Me
09. Break Of Dawn
10. Burnout To Fade
11. Life Is A River
12. Sympathy
13. Time Bomb
14. 'Til That Day
15. Burnout To Fade (bónusz - demó verzió)

"A nyitó-dal címe 'MP3' - ez egy ópusz-intróval indul, ami egy kemény, de lassú groove-vá alakul a végére. Dalszövege a technológiáról szól, és arról, mennyire hiányoljuk az egyszerűséget... a bakelitlemezeket, a családi értékeket, stb. - mindez egy ritka kemény riffel megspékelve! Aztán jön a már ismert rock & roll nóta, a 'Ricochet', aminek fő témája Uncle Ted... Már őrülten várom, hogy élőben is előadhassuk mindezt" - nyilatkozta Hannon.


TESLA - itt a 'Simplicity' első videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás