Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta új dalát a FALLUJAH


2014-06-19

A San Francisco-i death metal csapat májusra elkészült 2011-es 'The Harvest Wombs' albumának folytatásával. Az új lemez a nyár folyamán kerül kiadásra, a Unique Leader Records jóvoltából.

A 'The Flesh Prevails' címmel július 22-én megjelenő (Unique Leader Records) korongot Zach Ohren hangtechnikus [Animosity, Suffocation] keverte - a felvételek a kaliforniai Sharkbite Stúdióban zajlottak, egy hónap leforgása alatt. A lemezen vendégszerepel az Obscurából ismert Christian Muenzner, valamint Roniit Alkayam énekes. Az album borítóját a lengyel művész, Tomasz Alen Kopera, valamint a Fallujah énekese, Alex Hofmann közösen tervezte.

A Fallujah frissen bemutatta az új lemez 'Carved From Stone' című single-dalát, ami Alex Hoffmann énekes szerint a banda "eddigi legagresszívabb száma" - ez a lenti Soundcloud-lejátszón meghallgatható,

A 'The Flesh Prevails' bemutatása egybeesik az idei Summer Slaughter turnéval, melyen a Fallujah a Morbid Angel, a Dying Fetus, a The Faceless és a Goatwhore társaságában vesz részt.

További infók és ízelítők a lemezről hamarosan...

A 2007-ben a legendás Bay Area területén alakult Fallujah - "nyitott gondolkodású zenéje" révén - az évek során komoly rajongótábort épített ki világszerte. Első kiadványuk 2009-ben jelent meg, 'Leper Colony' (EP) címmel; ezt követte a debütáló 'The Harvest Wombs' nagylemez, majd a 2013-as 'Nomadic' EP.


Bemutatta új dalát a FALLUJAH
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás