Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Ingyenesen letölthető a DevilDriver és Lamb Of God tagok alkotta BORN OF THE STORM új dala


2014-06-23

A DevilDriver énekes Dez Fafara és a Lamb Of God gitáros Mark Morton közreműködésében létrejött Born Of The Storm projekt kiadta legújabb dalát, 'Secrets' címmel.

A Born Of The Storm korábban közzétett három másik dalt: a 'The New Rain Blues', a 'Nowhere Fast' és a 'Dust' a lenti lejátszók segítségével meghallgatható. A frissen megjelent 'Secrets' ITT tölthető le.

Mark Morton (Lamb Of God) gitáros elmondása alapján, az alább hallható demó-felvételeken ő maga játszik basszusgitáron is; míg a dobok mögött Kevin Talley (Six Feet Under, Daath, Chimaira) ül. A 'Nowhere Fast' című szám szólója az Alabama Thunderpussy gitárosa, Ryan Lake nevéhez köthető.

Dez Fafara (DevilDriver) énekes nemrégiben a Twitter-en így jellemezte a Born Of The Storm zenéjét: a Circus Of Power találkozása a 'Badmotorfinger'-érás Soundgarden-nel. Morton pedig elsősorban a Trouble zenéjét hozta fel, mint legnagyobb hatás.

"Nagyjából három évvel ezelőtt indult ez a banda" - mondta egy interjúban Fafara. "Jelenleg 12 elkészült dalunk van. Azért kellett ilyen sokat várni, mert eléggé elfoglaltak vagyunk más dolgokkal. Az a legjobb a Born Of The Storm-ben, hogy ez a zene teljesen más, mint amit eddig csináltunk. Eleinte nem gondoltunk arra, hogy ki kéne adni ezeket a dalokat, de most, így hallva a végeredményt, megfontoljuk a dolgot..."


Ingyenesen letölthető a DevilDriver és Lamb Of God tagok alkotta BORN OF THE STORM új dala
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás