Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NOVEMBERS DOOM - videoklip a 'Bled White' album címadódalához


2015-05-10

A Chicago-i death / doom metalista Novembers Doom tavaly adta ki kilencedik nagylemezét, ami a 'Bled White' címet kapta. Már a címadódal is elérhető videoklip formájában!

A csapat az új album rögzítését a Wisconsin-i Belle City Sound Stúdióban végezte,  Chris Wisco (Jungle Rot, Nachtmystium) hangtechnikus társaságában. A keverés a neves Dan Swanö (Bloodbath, Nightingale) nevéhez fűződik. A felvételeket összefoglaló videó-blog öt epizódja lentebb érhető el. A lemez 2014. július 15-én jelent meg, a The End Records jóvoltából.

A Paul Kuhr (énekes, dalszerző), Larry Roberts (gitáros), Vito Marchese (gitáros), Mike Feldman (basszer) és Garry Naples (dobos) alkotta, 1989-ben alakult Novembers Doom ezúttal is egy "egyedi, sötét, nyomasztó és melankólikus" művet tett le az asztalra.

Kuhr elmondta: "Minden alkalommal, ha új albumot készít egy banda, azt lehet hallani, hogy 'Ez az eddigi legjobb lemezünk!', stb... Pedig ez sosem így van. Hogy nekünk ez lenne a legjobb lemezünk? Azt döntsétek el Ti... A 'Bled White' albumot másképpen közelítettük meg, mint korábbi munkáinkat: ezúttal sokkal inkább koncentráltunk a vokál-dallamokra és a harmóniára, kialakítván ezzel egy friss hangzást. A zene néhol igazán büntető, mivel sikerült elővennem az eddigi legsúlyosabb hörgéseimet. Más tehát ez az album, mint a többi, de ugyanúgy Novembers Doom. Nem mondom, hogy a legjobb lemezünk, de az biztos, hogy nagyon büszke vagyok rá... Na oké, ez a legjobb lemezünk!".

A csapat frissen bemutatta a 'Bled White' hivatalos promó-klipjét, melynek felvételeit a tavaly nyári európai turné során rögzítették. Íme a premier:

A banda legutóbbi albuma 'Aphotic' címmel került a boltokba, 2011 májusában, a The End Records jóvoltából. A lemezen vendégszerepelt az egykori The Gathering énekesnő, Anneke Van Giersbergen, valamint a világszerte elismert hegedűs, Rachel Barton Pine. A keverést a neves Dan Swanö végezte.


NOVEMBERS DOOM - videoklip a 'Bled White' album címadódalához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás