Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Őssejt átültetés vár Vivian Campbell-re


2014-06-25

A Def Leppard és a Last In Line gitárosa, Vivian Campbell tavaly júniusban jelentette be, hogy nyirokcsomó-daganatot fedeztek fel szervezetében;

...ennek ellenére a gitáros elvállalta, hogy mindkét bandájának koncertjein részt vesz. A Def Leppard tavaly nyáron is, valamint a napokban is (a KISS-szel közösen) indult észak.amerikai turnéra. (A Leppard tavalyi első fellépése a gitárossal a francia Hellfest-en volt esedékes. Campbell itt mutatta meg új külsejét a nyilvánosságnak, betegsége diagnosztizálása óta. Ennek felvétele lentebb látható.)

A folyamatos munka úgy tűnik, nem szerencsés: Campbell szervezetében kiújult a Hodgkin's limfóma, annak ellenére, hogy nemrégiben még úgy tűnt, múlóban van a betegség. A zenész orvosai ezért szeptemberre őssejt transzplantációt tűztek ki.

"Gyógyulásom egy kicsit elhamarkodott volt. Visszatért szervezetembe a rákos sejt. Sőt, az is lehet, hogy nem is tűnt el, csak az őszi chemo-kezelés után valami hiba csúszott a gépezetbe, ezért mutatott pozitív eredményeket. Az onkológus azonban valamit nem talált rendben, ezért egy újabb specialistát ajánlott nekem... Jelenleg magas technológiájú chemo-terápiával kezelnek - ennek már lassan túl vagyok a felén, és egész jól halad. Ez a fajta kezelés még igen újszerű, mivel az 1977-es feltalálást követően, 2011-ben lett korszerűsítve; sőt, jelenleg is kutatási formában végzik rajtam. De az biztos, hogy elég jók az eddigi eredmények, mivel ez a módszer konkrétan a rák-sejteket veszi célba. Ezúttal tehát nem jelentkezett hajhullás, és a bőröm is jól bírja a dolgot. Persze a turnén mindez kicsit frusztráló, de annyira nem zavar. Várhatóan augusztusra ismét jobb állapotban leszek, szeptemberben pedig jöhet az őssejt átültetés, amire persze nem mondom azt, hogy várom, de tény, hogy ha nem esek túl rajta, a rák újra és újra vissza fog térni... Lehetne úgy általában rosszabb is ez az egész, de legalább van egészségügyi biztosításom (haha)" - mondta egy friss interjúban Campbell.


Őssejt átültetés vár Vivian Campbell-re
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás