Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videoklip-premier: SUICIDE SILENCE - 'You Can't Stop Me'


2014-07-02

A kaliforniai deathcore csapat tagjai Steve Evetts [Sepultura, Warbringer] producerrel vették fel legújabb nagylemezüket. A július 22-én megjelenő 'You Can't Stop Me' címadódalához elkészült a videoklip.

Az új korong lesz a banda első albuma Eddie Hermida énekessel, aki az All Shall Perish zenekart hagyta ott "új munkája" miatt. A 'You Can't Stop Me' album Európában július 11-én jelenik meg (Észak-Amerikában július 15-én), a Nuclear Blast Entertainment jóvoltából.

Mark Heylmun gitáros nemrégibe elárulta: "Mitch egy olyan dalszöveg-csokrot hagyott maga mögött, melynek címe 'You Can't Stop Me' volt. Ebbe a tudatba finoman szólva is beleborzongunk, ezért döntöttünk úgy, hogy ez lesz a címadó. Így a dalszerzés is tele volt inspirációval; valamint azzal az erővel, amivel mi magunk is erőt tudunk nyújtani nektek, a Suicide Silence támogatóinak.
Egységes bandaként (Steve Evetts-szel kiegészülve) fáradhatatlanul dolgoztunk ezen a lemezen; így már alig várjuk, hogy hallhassátok. Pontosabban hallanotok kell! Le kell ülnötök, és az elejétől a végéig figyelni. Ez az eddigi legjobb lemezünk, ez biztos - erről most sokkal többet gondoskodtunk, mint régebben bármikor. Harcoltunk, véreztünk, izzadtunk és sírtunk... Nem is lehetnénk izgatottabbak. Köszönjük Nektek".

Immáron nyilvános az album végleges tracklistája. A speciális deluxe-verzió az alábbi tartalommal jelenik meg:

01. M.A.L.
02. Inherit The Crown
03. Cease To Exist
04. Sacred Words
05. Control (feat. George "Corpsegrinder" Fisher)
06. Warrior
07. You Can't Stop Me
08. Monster Within (feat. Greg Puciato)
09. We Have All Had Enough
10. Ending Is The Beginning
11. Don't Die
12. Ouroboros

Bónuszok:
13. Blue Haze
14. Last Breath (Hatebreed feldolgozás)
+ Bónusz DVD (stúdiós és turné-felvételekkel)

A 'You Can't Stop Me' - szintén a Nuclear Blast jóvoltából - elérhető lesz dupla bakelitlemezen is. Immáron hivatalos videoklip formájában is elérhető a címadódal. A lent látható kisfilmet Nathan "Karma" Cox [Linkin Park, Black Veil Brides] rendezte.

Első ízelítőként a lemezről 'Cease To Exist' dal látott napvilágot - ez dalszöveges videó formájában lentebb elérhető. Újonnan pedig bemutatásra került a 'Don't Die' hivatalos lyric-videója - lentebb ez is megtekinthető, a címadódallal egyetemben.

A Suicide Silence eredeti frontembere, Mitch Lucker 2012. november elsején, Halloween éjszakáján hunyt el egy Huntington Beach-i motorbalesetben. Helyére érkezett Hernan 'Eddie' Hermida. Erről bővebben ITT írtunk.


Videoklip-premier: SUICIDE SILENCE - 'You Can't Stop Me'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás