Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szeptemberben új albummal jelentkezik Richie Cavalera bandája, az INCITE


2014-07-03

Max Cavalera (Soulfly) fogadott fia, Richie és bandája, a Phoenix-i Incite elkészült 2012-es 'All Out War' lemezének folytatásával.

Az Incite április 12-én vonult be a Los Angeles-i Hideaway stúdióba, a veterán Matt Hyde [Slayer, Skeletonwitch] producer társaságában. A lemez immáron elkészült: 'Up In Hell' címmel jelenik meg, szeptember 2-án, a Minus Head Records jóvoltából.

"Igazán nagy öröm volt az Incite-tal dolgozni, mivel ők tudják, mit akarnak, és meg is van hozzá a tehetségük" - mondta a producer. "Élvezettel hallgatom az albumot, amit közösen alkottunk, mivel szeretem a hatalmas riffeket, és ez a lemez tele van velük. Richie igazán gyilkos munkát végez a dalokban; Lennon pedig egy valódi szörnyeteg a dobok mögött".

"Ezúttal minden máshogy alakult, mint régebben" - mondta a Cavalera-fiú. "Matt-nek köszönhetően újabb szintre értünk; és ez megmutatkozik az előadásmódunkon. Öröm volt számunkra, hogy egy olyan emberrel dolgozhattunk, aki ennyire odafigyel a zenére".

A csapat új lemezén mutatkozik be az újonnan érkezett gitáros, Romeo, aki immáron - Richie Cavalera énekes, Lennon Lopez dobos, Christopher El. Incumbent basszer és Dis gitáros mellett - teljes értékű tagja / dalszerzője a bandának.

Az 'Up In Hell' tracklistája így néz ki:

01. Up In Hell
02. WTF
03. False Flag
04. Fallen
05. Rightful Spot (feat. Liam Cormier - Cancer Bats)
06. Rise to Greatness
07. Who Am I
08. Still Here
09. Losing Grip
10. To the Depths

Ízelítők hamarosan...

Az Incite 'All Out War' című második lemeze - amit Logan Mader [Soulfly, Gojira] producerrel készítettek el, és 2012. november 20-án jelent meg, a Minus Head Records jóvoltából - a tavalyi, 13. éves Független Zenei Díjátadó (Independent Music Awards) 'Legjobb Metal / Hardcore' kategóriájának győzteseként végzett.


Szeptemberben új albummal jelentkezik Richie Cavalera bandája, az INCITE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás