Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Patrick Mameli: A PESTILENCE "bevégeztetett" - a frontember új projektet alapít


2014-07-09

A veterán holland extrém metal banda énekes-gitárosa Patrick Mameli az alábbi közleményt adta:

"Mára a Pestilence teljesen leállt az új anyagok rögzítésével. A jövőben, állandósult szinten új projektemmel, a Necromorph-fal szeretnék foglalkozni. Ennek stílusa sokkal brutálisabb, őrültebb, technikásabb, futurisztikusabb és death metalosabb lesz. Biztos vagyok benne, hogy minden rajongóm élvezni fogja.
Kérlet Titeket, ne szomorkodjatok a Pestilence miatt. 25 éven keresztül tartottuk a zászlót, de most úgy érezzük, itt az idő... Köszönöm mindenkinek, aki ott volt velünk és támogatott az évek során. Ha a jövőben van igény arra, hogy néhány old-school bulit adjon a Pestilence, akkor én és Patrick Uterwijk (gitáros) mindenképpen kitalálunk valamit. Szeretünk Titeket! Ne feledjétek, megszületett a Necromorph!"

A hírek szerint, a Necromorph egy "death-jazz-fusion" projekt lesz, új és egykori Pestilence tagokkal; köztük Georg Majer basszusgitáros. Erről bővebb infók hamarosan...

A Pestilence 2013. november 12-én adta ki hetedik, egyben utolsó nagylemezét, 'Obsideo' címmel. A 10 vadonatúj számot tartalmazó album producere a csapat énekes-gitárosa, Patrick Mameli volt, aki szerint a lemez témája "az emberi lélek utazásait" járja körül.
Az új albumon mutatkozott be a Pestilence új dobosa, az ausztrál származású Dave Haley, aki Mameli elmondása alapján, a "a világ öt legjobb extrém-dobosának egyike".

A Pestilence legutóbb május 5-én, a brüsszeli Magasin 4 klubban adott koncertet. Íme néhány felvétel a buliról:


Patrick Mameli: A PESTILENCE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás