Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új videoklip a GOATWHORE hatodik albumáról


2014-07-14

A New Orleans-i black metal / death 'n' roll banda 'Constricting Rage Of The Merciless' címmel, július 8-án jelentette meg hatodik nagylemezét. Itt a friss videoklip!

A Metal Blade Records jóvoltából kiadásra került lemez anyagát ezúttal is a floridai Mana Recordings Stúdióban rögzítették, Erik Rutan [Hate Eternal, Cannibal Corpse, Morbid Angel] producerrel, aki így nyilatkozott: "Nem is lehetnék ennél büszkébb a Goatwhore lemezeire. Ez az én negyedik munkám velük - elkötelezettségük és hűségük teljes mértékű tiszteletre késztet engem. Ezúttal szinte teljes egészében szalagra vettük fel az anyagot; így a végeredmény elég egyedi lett. Nagyszerű hangzás, és kiváló performansz. Ez az igazi üzlet!".

A lent látható borítóval megjelent 'Constricting Rage Of The Merciless' tracklistája így néz ki:

01. Poisonous Existence In Reawakening
02. Unraveling Paradise
03. Baring Teeth For Revolt
04. Reanimated Sacrifice
05. Heaven's Crumbling Walls Of Pity
06. Cold Earth Consumed In Dying Flesh
07. FBS
08. Nocturnal Conjuration Of The Accursed
09. Schadenfreude
10. Externalize This Hidden Savagery

A lemez elsőként bemutatott dala, az 'FBS' immáron dalszöveges videó formájában is elérhető - ez a lenti lejátszón megtekinthető, a 'Baring Teeth For Revolt' frissen megjelent videoklipjével egyetemben, melyet a MyGoodEye (Hellyeah, Cannibal Corpse, Whitechapel) munkatársa, David Brodsky rendezett.

Másik hír, hogy a Goatwhore két korábbi albuma, az 'A Haunting Curse' és a 'Carving Out The Eyes Of God' április elsejétől dupla bakelites formában is elérhető.

A csapat július 17-től augusztus 10-ig részt vesz az észak-amerikai Summer Slaughter turnén, a Morbid Angel, a Dying Fetus, a Thy Art Is Murder, az Origin és a Decrepit Birth társaságában.

A Goatwhore legutóbbi 2012-es 'Blood For The Master' albuma a megjelenés első hetében több mint 3,100 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard Új Előadók Listájának (Heatseekers) 4. végzett.


Új videoklip a GOATWHORE hatodik albumáról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás