Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elindult Steve Harris BRITISH LION turnéja - íme az első nyilvános koncertfelvételek!


2014-07-15

Az Iron Maiden legendás basszusgitárosa július 8-i kezdettel indult újra európai turnéra szóló-projektje, a British Lion színeiben.

A Norwich-ből indult, és a portugál Nemzetközi Motorostalálkozón véget érő turnéra április 7-én, hétfőn indult a jegyértékesítés. A hivatalos plakát - a dátumokkal és állomásokkal - a lenti képen látható.

Rajongói felvételek a British Lion július 13-i belga Maasmechelen-beli koncertjéről lentebb láthatók.

Harris korábban elmondta: "Mint azt a rajongók többsége jól tudja, személyesen kötődésem van a portugál Motoros Klubhoz, Manu DaSilva barátomon keresztül, aki sajnos már nem lehet köztünk. Éveken keresztül ő vezette a Maiden Eddie's Bárját Faro város közelében, Santa Barbara de Nexében. Plusz, az sem mellékes, hogy az első British Lion bulit a Klubházban adtuk!
Idén visszahívtak minket, így ugyanazon a fesztiválon fogunk fellépni, ahol a Maiden volt headliner 2011-ben, a Manu emlékére rendezett koncerten. Ettől eltekintve idén is inkább klubokban fogunk játszani, mivel nagy élmény számunkra ez a személyesebb hangvétel.
Szerettünk volna több városba és országba is eljutni, de sajnos ez idő híján nem jött össze. A Maiden-rajongókra is gondolni kell!
"

Felvétel a tavalyi portugál motoros rendezvényről lentebb látható.

A banda jelenlegi turnéjából az alábbi dátumok vannak hátra: 

Júl. 15 - Metronum, Toulouse, Franciaország
Júl. 17 - Shoko, Madrid, Spanyolország
Júl. 18 - Custom, Seville, Spanyolország
Júl. 19 - International Moto Clube de Faro Convention, Portugália

Steve Harris 'British Lion' című szólóalbuma tavaly novemberben jelent meg. A lemez - melyen Harris mellett Richard Taylor énekes, Graham Leslie és David Hawkins gitárosok, valamint Simon Dawson dobos zenél - a megjelenés első hetében 3,000 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Billboard Új Előadók Listájának (Heatseekers) 3. helyén debütált


Elindult Steve Harris BRITISH LION turnéja - íme az első nyilvános koncertfelvételek!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás