Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Koncertlemezzel jelentkezik a Fates Warning énekese, Ray Adler vezette REDEMPTION


2014-07-21

A Sensory Records szeptemberben adja ki az amerikai progresszív metalista Redemption új anyagát, ami egy DVD-n is megjelenő koncertlemez, 'Live From The Pit' címmel.

A Nick van Dyk gitáros / dalszerző és Ray Adler (Fates Warning) énekes vezette Redemption 2012-ben a világhírű ProgPower USA fesztivál headlinereként adott nagyszabású koncertet. Ennek felvétele jelenik meg szeptember 16-án hivatalos formában: a 'Live From The Pit' elnevezésű CD / DVD kiadvány kiváló minőségű, 5.1 hangzással lesz elérhető. Bónuszként a DVD-re különböző interjúk és dokumentációk kerülnek fel.

Az egyik koncert-látogató elmondta a szóban forgó performansszal kapcsolatban: "Soha életemben nem részesültem még ennél lelkesítőbb, személyesebb és érzelmesebb élményben".

Íme a Redemption első két nagysikerű albumának kiadásáért felelős Sensory Records jóvoltából megjelenő a koncertfelvétel szettlistája:

01. Intro/Threads
02. The Suffocating Silence
03. Dreams From The Pit
04. Parker's Eyes
05. Fall On You
06. Noonday Devil
07. Nocturnal
08. Stronger Than Death
09. The Origins Of Ruin
10. Black And White World
11. The Death Of Faith And Reason
12. Walls

Ízelítők hamarosan...

A Redemption legutóbbi, ötödik nagylemeze, a 'This Mortal Coil' 2011 szeptemberében jelent meg, az InsideOut Music gondozásában. A lemez producere Neil Kernon [Queensryche, Deicide, Nevermore] volt. A 2009-es 'Snowfall On Judgment Day' folytatásaként megjelent 'This Mortal Coil' az első héten 1,100 példányban kelt el az USA-ban; ezzel felkerült a Billboard 'Új Előadók Listájának' (Heatseekers) 32. helyére.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email


Koncertlemezzel jelentkezik a Fates Warning énekese, Ray Adler vezette REDEMPTION
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás