Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Közzétette a The Doors gitárosával közös dalának videoklipjét az egykori Kyuss frontember, John Garcia


2015-04-07

Az egykoron a Kyuss-ból, jelenleg pedig a Vista Chino zenekarból ismert énekes, John Garcia tavaly augusztusban adta ki bemutatkozó szólólemezét, az osztrák Napalm Records jóvoltából.

A lemeznek - melynek borítója lentebb látható - felvételei a kaliforniai Thunder Underground stúdióban zajlottak, Harper Hug és Trevor Whatever producerekkel.

Az album 'Her Bullets Energy' dalában vendégszerepel a legendás The Doors gitárosa, Robby Krieger. Erről Garcia így nyilatkozott: "Szürreális érzés Robby Krieger-rel együtt zenélni az első szólóalbumomon. Emellett az is rendkívül különleges tény, hogy én vagyok az első előadó, aki Robby új, Los Angeles-i stúdiójában dolgozhatott. Szóval teljesen le vagyok nyűgözve, és hatalmas megtiszteltetés érzem mindezt. Robby professzionalizmusa és tehetsége révén sosem felejtem el ezt az élményt. Általa a 'Her Bullets Energy' című szám igazán egyedi lett; nem is beszélve az egész lemezről".
A Krieger-rel közös dal frissen megjelent hivatalos videoklipje lentebb elérhető.

Ízelítők az albumról a lenti lejátszón hallhatók. A tracklista így néz ki:

01. My Mind
02. Rolling Stoned
03. Flower
04. The Blvd
05. 5000 Miles
06. Confusion
07. His Bullets Energy (feat. Robby Krieger)
08. Argleben
09. Saddleback
10. All These Walls
11. Her Bullets Energy

Garcia korábban bemutatta a lemez első hivatalos videoklipjét, ami az album-nyitó 'My Mind' című számhoz készült. Lentebb ez is elérhető.

Garcia jelenleg a Vista Chino zenekar tagja. A bandát a szintén Kyuss-os Brant Bjork-kel közösen alapította. A csapat debütáló albuma tavaly szeptemberben jelent meg, 'Peace' címmel, szintén a Napalm Records jóvoltából.


Közzétette a The Doors gitárosával közös dalának videoklipjét az egykori Kyuss frontember, John Garcia
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás