Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NAPALM DEATH - elindult a gitár-témák rögzítése


2014-07-25

A grindcore brit zászlóvivői stúdióba vonultak, hogy megkezdjék a 2012-es 'Utilitarian' album folytatásának munkálatait. A csapat immáron a gitár-témák rögzítésénél tart.

"A dobok nagyrészét már fel is vettük az új Napalm Death albumra. Megközelítésünk ezúttal egy kicsit más, mint az utolsó lemezünk esetében. A felvételek is más módon zajlanak: néhány nótát már előre kidolgoztunk, néhányat pedig spontánabb módszerrel kívánunk elkészíteni; aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle. A dob-témákról már annyit elmondhatunk, hogy fasza kis dinamika lesz a dalokban; ezáltal egy sokkal változatosabb és őrültebb hangzású lesz a korong. Eddig nagyon jól alakul minden" - közölte a Facebook-on a banda az új nagylemez kapcsán, ami a Kettering-beli Parlour Stúdióban készül, Russ Russell producelésében. Az album várhatóan 2015 elején jelenik meg, a Century Media jóvoltából.

A Napalm Death április 10-én a holland Roadburn fesztivál fellépője volt. A koncert szettjében elhangzott egy vadonatúj dal, a 'Dear Slum Landlord' - ennek felvétele lentebb látható.

A banda legutóbbi megmozdulása egy Decibel magazin által szervezett USA-beli turné volt a műfaj másik nagy nevű bandája, a Cannibal Corpse társaságában.

Friss hírek hamarosan...

A banda legutóbbi nagylemeze 2012 februárjában jelent meg, 'Utilitarian' címmel, a Century Media Records jóvoltából. Ez a megjelenés első hetében több mint 2,200 példányszámban kelt el az Egyesült Államokban; így a banda a Billboard Új Előadók Listájának (Heatseekers) 14. helyén végzett.


NAPALM DEATH - elindult a gitár-témák rögzítése
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás