Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Első koncertjét adta az ex-Morbid Angel frontember WARFATHER projektje (videó)


2014-07-31

Steve Tucker, a Morbid Angel egykori basszusgitáros-vokalistája 2012 közepén indította új projektjét, a Warfather-t, mely zenekarban ezúttal gitáros-énekesként működik közre.

A Warfather július 18-án, az Indiana állambeli Muncie-ban adte első koncertjét. Rajongói felvételek a buliról lentebb láthatók.

A banda a tavalyi év végére elkészült debütáló albumának felvételeivel; több mint egy évtized után, az 'Orchestrating The Apocalypse' lemezzel tért vissza death metal gyökereihez Tucker, aki - Morbid Angel-ből való kiválását követően - két évvel ezelőtt a sikeres Nader Sadek projektben vett részt, mint zeneszerző és vokalista.

"A Warfather több mint egy metal banda; ez egy hit-rendszer és azon elmék találkozása, melyek képesek látni azt, ami valóban történik körülöttünk. Az 'Orchestrating The Apocalypse' egy figyelmeztetés a vak szemeknek, és egy hívószó a változást érzékelő elméknek. Sötét, apokaliptikus death metal... Bassza meg a vallás, bassza meg a kormány - ez az ő végzetük. Eljött a mi időnk!"

Az album a lent látható, Ken Coleman által tervezett borítóval és tracklistával került a boltokba 2014. január 21-én, a Greyhaze Records jóvoltából.

 

A Warfather felállása:
Steve Tucker: gitár, ének
Avgvstvs: basszsugitár
Armatura: gitár
Deimos: dobok


Első koncertjét adta az ex-Morbid Angel frontember WARFATHER projektje (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás