Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szólóban debütál Nick Oliveri


2014-08-02

A 'Leave Me Alone' című album "egy erőteljesen lebilincselő bizonyítéka Oliveri multi-tálentumának".

Az egykori Queens Of The Stone Age / Kyuss basszusgitáros - aki jelenleg a Mondo Generator, az Uncontrollable, a Bl'ast és a Moistboyz tagja - a kaliforniai Thunder Underground Stúdióban rögzítette bemutatkozó szólóalbumát, melyen minden hangszeren, dobon, gitáron, basszusgitáron, valamint a mikrofon mögött is maga a névadó hallható. A 'Leave Me Alone' lemezen persze vendégszereplők is helyet kaptak; Phil Campbell a Motörhead-ből, Mike Pygmie a Mondo Generator-ból, vagy Bruno Fevery a Kyuss Lives!-ből.

A maga Oliveri által producelt, Mathias Schneeberger keverésében elkészült 'Leave Me Alone' lemez szeptember folyamán jelenik meg, a Schnitzel Records jóvoltából. Ízelítőként frissen napvilágot látott Oliveri első önálló dala, a 'Human Cannonball Explodes', melyben a zenész Moistboyz-beli bandatársa, Dean Ween szólózik.

Oliveri-t 2004-ben rúgták ki a Queens Of The Stone Age-ből, viszont Josh Homme frontemberrel az elmúlt években ismét felvette a kapcsolatot; ennek eredménye lett a 2012-es évben bemutatott Mondo Generator projekt. Oliveri és az egykori Kyuss tagok - John Garcia (énekes) és Brant Bjork (dobos) 2011-ben álltak össze egy turné erejéig, Kyuss Lives! néven. Oliveri azóta kilépett a jelenleg Vista Chino néven futó együttesből.


Szólóban debütál Nick Oliveri
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás