Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Def Leppard frontembere vendégeskedik a VEGA új albumán


2014-08-06

A brit hard rocker banda október 17-én adja ki harmadik nagylemezét, 'Stereo Messiah' címmel, a Frontiers Records jóvoltából.

Az új album - mellyel a Vega visszatér eredeti kiadójához (a 2010-es debütáló 'Kiss Of Life' lemezt adta ki legutóbb a Frontiers) - "elejétől a végéig vérbeli rock-nótákkal van tele; köztük egy olyan bombasztikus sláger, a '10 X Bigger Than Love', melyet maga a Def Leppard frontembere, Joe Elliott ajándékozott a bandának". Ebben a dalban Elliot Nick Workman énekessel duettezik.

A 'Stereo Messiah' albumot 14 nap alatt rögzítették, két körben, a readingi Outhouse Stúdióban, az It Bites frontembere, John Mitchell producelésében. Mitchell a csapat "hatodik tagjaként" működött közre; az ő segítségével született meg az eddigi "legcsiszoltabb" Vega lemez. Mindezen profi munkát a legendás Harem Scarem énekese, a kanadai Harry Hess hangtechnikusi munkája tökéletesítette.

A tracklista:
01. Stereo Messiah
02. All Or Nothing
03. Wherever We Are
04. Ballad Of The Broken Hearted
05. Gonna Need Some Love Tonight
06. The Fall
07. Neon Heart
08. With Both Hands
09. 10 X Bigger Than Love
10. My Anarchy
11. The Wild, The Weird, The Wonderful
12. Tears Never Dry

A Vega decemberben indul lemezbemutató brit turnéra, Joe Elliott projektje, a Down 'N' Outz társaságában.

Másik hír, hogy a Frontiers hamarosan kiadja a Vega második albumának újra-kevert változatát: az eredetileg 2013-ban megjelent 'What the Hell!' újra-kiadása egy 'Skin Deep' című bónusz track-kel lát napvilágot.

További infók a bandáról: www.facebook.com/OFFICIALVEGA


A Def Leppard frontembere vendégeskedik a VEGA új albumán
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás