Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Az AC/DC életrajzírója nem számít Malcolm Young visszatérésére


2014-08-07

Jesse Fink, a frissen megjelent 'Young-ék: A Testvérek, Akik Az AC/DC-t Építették' című könyv írója egy bostoni rádiónak nyilatkozott. Szerinte nem várható Malcolm visszatérése a bandába.

Mint ahogy az április végi pletykák beigazolódtak, Malcolm Young gitáros, betegsége miatt a továbbiakban nem vesz részt az AC/DC tevékenységeiben. Ettől függetlenül a csapat tagjai leszögezték, hogy nem állnak le a zenéléssel - mindennek ellenére fel is vették új nagylemezüket, de azt mindeddig egyelőre nem lehet tudni, hogy végleges-e Malcolm visszavonulása.

A banda a Vancouver-beli Warehouse Stúdióban rögzítette az új albumot, egy májustól júliusig tartó ciklus során. A produceri / hangtechnikai munkákért ezúttal is az a Brendan O'Brien [Aerosmith, Pearl Jam, Rage Against The Machine, Stone Temple Pilots] felelt, aki az AC/DC legutóbbi, 2008-as 'Black Ice' albumán is segédkezett.

Korábban arról számoltunk be, hogy (egy azóta megerősített forrás szerint) a legendás Young-testvérek unokaöccse, az 1988-ban a bandával turnézó Stevie Young vette át a feltételezhetően Alzheimer betegsége miatt gyengélkedő Malcolm helyét az AC/DC stúdiójában. (A lenti kép közepén látható Stevie, aki az AC/DC 1988-as turnéjának egyik koncertjén lépett fel a bandával. Malcolm Young ekkoriban alkohol-függősége miatt kényszerült átmenetileg kilépni a zenekarból. A legendák szerint Stevie annak idején annyira hasonlított nagybátyjára, hogy sok rajongó fel sem ismerte a különbséget a színpadon.)

[A legalsó képen látható] Jesse Fink, a 'The Youngs: The Brothers Who Build AC/DC' könyv szerzője egy bostoni rádiónak adott interjút a banda gitárosával kapcsolatban: "Nem számítok Malcolm visszatérésére. A legfontosabb most egyébként az, hogy mindannyian hagyjuk nyugodtan felépülni őt. Habár ki kell mondani, hogy a jelenlegi állapotok alapján, Stevie Young marad a banda tagja. Malcolm betegsége magánügy. Ennek ellenére a rajongók reménykednek abban, hogy a félépülés gyorsan fog haladni, és a banda következő turnéján már Mal is részt vehet. Sajnos azt kell mondanom - azon számos forrás alapján, ami eljutott hozzám -, hogy Stevie Young fog turnézni a bandával, nem Malcolm".

Brian Johnson énekes néhány héttel ezelőtt tett közzé egy üzenetet saját autóverseny témájú honlapján, melyben amellett, hogy megköszönte a rajongóknak, hogy támogatták a 'Cars That Rock' című sorozatot, egy újabb AC/DC turné eshetőségét is bejelentette: "Ez volt az első alkalom az életemben, hogy egy sorozat műsorvezetője lehettem. Habár ez nem látszik rajtam, de eléggé izgultam a forgatás alatt. Viszont később megkönnyebbültem, mivel úgy tűnik, nagyon élvezteték a műsort. "Reméljük, hogy a jövőben tudunk még néhány epizóddal szolgálni Nektek, de természetesen eredeti munkámra, az AC/DC-re is figyelnem kell - márpedig eddig úgy néz ki, nagyon valószínű, hogy év vége előtt útnak indulunk. Addig is várjátok az új zenénket, és nézzétek újra a 'Cars That Rock'-ot".

Az új AC/DC album a legfrissebb információk szerint még év vége előtt megjelenik; a banda világkörüli turnéja pedig várhatóan ezt követően veszi kezdetét.


Az AC/DC életrajzírója nem számít Malcolm Young visszatérésére
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás