Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SKID ROW - hivatalos dalszöveges videó készült a 'We Are The Damned' nótához


2014-08-09

'Rise Of The Damnation Army - United World Rebellion: Chapter Two' címmel jelent meg augusztus 4-én a Skid Row EP-sorozatának második kiadványa, amihez most elkészült az első hivatalos promó-videó.

A tavaly májusban megjelent 'Chapter One' folytatását Dave "Snake" Sabo (gitáros), Rachel Bolan (basszer), Scotti Hill (gitáros), Johnny Solinger (énekes) és Rob Hammersmith (dobos) február-március folyamán vette fel egy Atlanta-beli stúdióban. (Fotók a munkálatokról a Facebook-on láthatók.) Rachel és Dave ezúttal is dalszerzői párosának sikerességét bizonygatja; míg Johnny próbál újabb és újabb rajongókat szerezni, valamint meggyőzni a régi fanokat bandája hitelességéről: "A bizonyítékok maguk a dalok. A 'United World Rebellion - Part 2' az eddigi legjelentőségteljesebb munkám ezzel a bandával. Ének-tudásom tekintetében sosem álltam még szemben ekkora kihívással".

"Összegyűjtöttünk egy csomó felvételt, és a legjobb ötöt kiválasztottuk. Emellett plusz két bónusz dallal ugyanazt a formútumot szeretnénk végrehajtani, mint az előző korong esetében: két feldolgozást, aminek témája a lázadás" - mondta korábban Bolan az új lemezzel kapcsolatban, majd később hozzátette azt is: "A mai világban nem könnyű kiadni 10-15 dollárt egy-egy nagylemezért, ezért döntöttünk úgy, hogy EP-ket dobunk piacra; megkönnyítvén ezzel a rajongók helyzetét. Mondjuk az tény, hogy 10 dalból kiválasztani 5 olyat sem könnyű, amit felteszünk a lemezre..."

A 'Rise Of The Damnation Army - United World Rebellion: Chapter Two' EP-re tehát - hasonlóan a lemez első epizódjához - szintén felkerült két bónusz feldolgozás. A Skid Row ezúttal a Queen és az Aerosmith repertoárjából válogatott. "Témájukat tekintve ezek a dalok egyértelműen beleillenek a 'United World Rebellion - Part 2' anyagába. Mindkét tételnek megvan az a tipikus 'állj fel és harcolj' attitűdje".

Íme az Európában augusztus 4-én, a Megaforce kiadó jóvoltából megjelent kiadvány dallistája:

01. We Are The Damned
02. Give It The Gun
03. Catch Your Fall
04. Damnation Army
05. Zero Day

Bónuszok:
06. Sheer Heart Attack (Queen feldolgozás)
07. Rats In The Cellar (Aerosmith feldolgozás)

Az album első hivatalos promó-videója a 'We Are The Damned' dalszöveges kisfilmje. Ez lentebb elérhető. (A Soundcloud-lejátszón egyébként teljes egészében elérhető a lemez.)

A Skid Row a május végén kiadott 'United World Rebellion - Chapter One' EP-jét mutatta be október / november folyamán, egy Ugly Kid Joe-val közös európai turné alkalmával (erről bővebben ITT írtunk). Idén nyáron ismét koncert-körútra indult a csapat, melynek keretében hazánkba is ellátogattak: a július 30. és augusztus 2. között megrendezésre kerülő székesfehérvári Fezen Fesziválon adtak koncertet, többek közt az Ignite, a Europe, az Exodus és Tarja Turunen társaságában.


SKID ROW - hivatalos dalszöveges videó készült a 'We Are The Damned' nótához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás