Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dalok készülnek Michael Schenker 'Rock-templomában'


2014-08-14

A Scorpions-ból és az UFO-ból ismert legendás német gitáros Temple Of Rock projektje jelenleg új albumán dolgozik.

Schenker és a Temple Of Rock a hírek szerint 'Spirit On A Mission' címmel adja ki új lemezét 2014 végén / 2015 elején.

Michael Schenker bandája eredeti tagjai - Doogie White énekes, Wayne Findlay gitáros-billentyűs - mellett a legutóbbi, 'Bridge The Gap' című albumon (első alkalommal az 1979-es 'Lovedrive' album felvételei óta) közreműködtek a szintén egykori Scorpions tagok: Francis Buchholz basszusgitáros és Herman Rarebell dobos is. Arról egyelőre nincs hír, hogy az új lemez milyen felállással készül, de a közeljövőben több részlet is nyilvánossá válik.

A Temple Of Rock legutóbbi albumáról bővebben ITT írtunk.

Schenker nemrégiben a Guitar World magazinnak adott interjút. A kérdésre, miszerint kényelmesebb számára szólóban játszani, mint egy megalapozott zenekarban, a gitáros így válaszolt: "Határozottan a szóló-munkát preferálom. Nagyon fontos volt számomra az MSG, mivel ott leltem kerativitásbeli szabadságra. Mindenféle szempontból kifejezhettem magam, mert nem kötött le semmilyen súlyos gépezet. Egyszerűen utálok dobozban élni, és boldog is vagyok, hogy nem így zajlott le a teljes karrierem. Tetszik a tény, hogy nem tudhatom előre, mi fog történni velem... és ez a különbség én és a testvérem [a Scorpions gitárosa, Rudolf Schenker] között: ő nagyra vágyik, én pedig a részletekre törekszem. Különbözőek vagyunk még akkor is, ha ugyanazokat a géneket és ha zenéről van szó, ugyanazokat az érzéseket hordozzuk magunkban".


Új dalok készülnek Michael Schenker 'Rock-templomában'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás