Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

EVERGREY - íme az új felállás és a banda új videoklipje!


2014-08-14

A svéd progresszív metal banda idén új stúdióalbummal jelentkezik, melynek immáron a címe is nyilvános. Ennek okán a csapat nemrégiben lemezszerződést kötött az AFM Records kiadóval.

Az új Evergrey album 'Hymns For The Broken' címmel kerül a boltokba, szeptember 26-án, az AFM Records jóvoltából. Az album felvételeit több különböző svéd stúdióban végezte a banda; a mixelés pedig Jacob Hansen [Volbeat, Pretty Maids, Doro] és saját dániai Hansen stúdiója nevéhez fűződik.

Íme a tracklista:

01. The Awakening
02. King Of Errors
03. A New Dawn
04. Wake A Change
05. Archaic Rage
06. Barricades
07. Black Undertow
08. The Fire
09. Hymns For The Broken
10. Missing You
11. A Grand Collapse
12. The Aftermath

Az album első single-dala és videoklipje a 'King Of Errors' dalhoz készült - ennek premierje lentebb megtekinthető. A videoklipet a Revolver Film Company AB munkatársa, Patric Ullaeus (Dimmu Borgir, In Flames, Hammerfall, Europe, Lacuna Coil, stb.) rendezte.

Tom S. Englund frontember nemrégiben a svéd Division Two Stúdióból jelentett: "Míg zenénk az eddig legsötétebb tételeinkben formálódik újjá, és minden eddiginél több témából kell kialakítanunk a végleges tracklistát, nagy örömmel datáljuk, hogy az AFM Records a szárnyai alá vett minket. Ez a kiadó tisztában van azzal, hogy nekünk még rengeteg anyagunk van, amit a világnak hallania kell. Plusz, itt az ideje már annak is, hogy a rajongók valami frisset kapjanak tőlünk...
Két single-dalt fogunk kiadni a lemez mellé; az egyikhez videoklip is készül, melyet haverunk, Patric Ullaeus és a Revolver Film Company rendez. A kedvetekért rögíztünk mindent a felvételi folyamatokról, majd ezeket közzétesszük különböző közösségi média oldalon. Emellett interjúkat is bemutatunk minden egyes taggal; és egy csomó ötletünk van a CD dizájnjára is. További infók ezzel kapcsolatban hamarosan...
Tervezünk néhány lemezbemutató műsort is, melyet számos helyszínen elő fogunk adni:
Alig várjuk már, hogy hallhassátok az új dalokat!
".

Englund a napokban bemutatta bandája új felállását: Henrik Danhage gitáros és Jonas Ekdahl dobos (akik 2010-ben léptek ki a zenekarból) visszatértek. Őket kíséri basszusgitáron Johan Niemann; billenyűkön pedig Rikard Zander. Fotó az új line-upról alább látható.

Ízelítők az albumhoz, valamint a frissen elkészült lemezborító szintén lentebb látható.

Az Evergrey legutóbbi kiadványa a 2011 novemberében megjelent 'A Decade And A Half' két-lemezes válogatás-album volt, ami a legnagyobb slágerek mellett, korábban kiadatlan dalokat és koncert-felvételeket is tartalmaz.
A banda legutóbbi nagylemeze 'Glorious Collision' címmel jelent meg, 2011. február 28-án, az SPV/Steamhammer jóvoltából. Erről az albumról bővebben ITT írtunk.


EVERGREY - íme az új felállás és a banda új videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás