Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a RODRIGO Y GABRIELA és Robert Trujillo közös előadásának professzionális felvétele!


2014-08-30

Az agresszív akusztikus gitárokat latin ritmusokkal vegyítő mexikói duó, a Rodrigo y Gabriela és a Metallica basszerosa közösen mutattak be egy performanszot a Colorado-i Morrison-ban.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A Red Rocks Amfiteátrumban augusztus 17-én megrendezett koncerten egy Metallica feldolgozásokból álló szett erejéig csatlakozott Trujillo a népszerű világ-zenei formációhoz. A fellépésről készült professzionális felvétel lentebb érhető el.

Az eredetileg Mexikóvárosból származó duó két tagja, Rodrigo Sanchez és Gabriela Quintero egy helyi, Tierra Acida nevű heavy metal bandában kezdték karrierjüket. Ennek az underground körökben sikeres zenekarnak több mint 7 évig volt tagja Rodrigo és Gabriela.
"Mint a legtöbb mexikói fiatal, mi magunk is az amerikai metal bandák befolyása alatt álltunk - ilyen a Megadeth, a Metallica, a Pantera, vagy akár a Sepultura" - közölte Gabriela. "A Tierra Acida egy teljes értékű banda volt, ahol Rodrido volt a hörgős frontember".

A mára világsztárokká avanzsált Rodrigo Y Gabriela többek közt a Metallica figyelmét is felkeltette. Robert Trujillo basszusgitáros rendszeresen zenél vendégként az együttes koncertjein - egy ilyen esetről számoltunk be nemrégiben ITT.


Itt a RODRIGO Y GABRIELA és Robert Trujillo közös előadásának professzionális felvétele!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás