Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Chad Gray szerint "még nincs vége" a MUDVAYNE-nek


2014-08-20

A Hellyeah zenekar frontembere megerősítette, hogy eredeti bandája, a Mudvayne nem áll le a zenéléssel.

A Hellyeah gitárosa, Greg Tribbett és Bob "Zilla" Kakaha (Damageplan) basszer február végén lépett ki a Vinnie Paul Abbott (Pantera) vezette zenekarból. Tribbett többek közt a Mudvayne tagja is volt, ezért felmerült a rajongókban a kérdés, vajon Chad Gray énekes és Greg Tribbett Hellyeah-beli szakítása a Mudvayne végét jelenti-e.

A Revolver magazin friss számában Gray az alábbiképpen tisztázta a dolgot: "Teljesen letaglózott Greg távozása a Hellyeah-ből, mivel mindig is ő volt a jobb kezem. Ő volt a támogatóm, ha dalszerzésről vagy új ötletekről volt szó. Nemrég azonban tényleg úgy tűnt, hogy elvesztek egy igazán jó barátot. Elkezdtem félni, és kavarogtak bennem az érzések. Még azt a kérdést is feltettem magamnak, hogy tudom-e egyáltalán nélküli folytatni a zenélést. Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy a Mudvayne-ben továbbra is együtt maradunk. Manapság is tartjuk a kapcsolatot, szóval nem kell fejfát állítanom a Mudvayne-ért".

Idén márciusban a Mudvayne Facebook-oldalán a következő poszt jelent meg: "A Mudvayne jelenleg szünetel. Jelenleg mindannyian olyan bandákban zenélünk, ami teljesen kielégíti ízlésünket. Ha azonban eljön az idő, a Mudvayne újra akcióba lép. Fontos megjegyezni, hogy semmilyen tetkintetben nem vagyunk tiszteletlenek a rajongóink iránt. Szeretjük őket, és ezért szeretnénk is megadni, ami jár nekik. Addig is egy kis türelmet kérünk".

A Mudvayne több mint négy évvel ezelőtt, 2010-ben adta ki legutóbbi, ötödik nagylemezét, 'Mudvayne' címmel. A banda a megjelenést követően már lemezbemutatót sem tartott, és a promóciók is elmaradtak. Az album többnyire ezen tényezők miatt elég gyengén teljesített.


Chad Gray szerint
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás