Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Another Century néven hozott létre új kiadót a Century Media alapítója, Robert Kampf


2014-08-20

Az idén 25 éves német Century Media kiadó alapítója, Robert Kampf egy újabb, főként hard rock zenében utazó céget hozott létre. Az Another Century-hez immáron három együttes is leszerződött.

"25 évvel a Century Media megalapítása után, nem is lehetne nagyobb az izgalom a kiadó egy újabb verziójának létrehozása kapcsán" - mondta Kampf. "Rockzene iránti halhatatlan szerelmem vezetett az Another Century kialakításig. Az elmúlt évek során olyan nagyszerű bandák adtak ki albumokat a C.M.-nál, mint az Otherwise vagy az In This Moment, de ők sokszor mégis elvesztek a kiadó keményebb bandái között. Az Another Century-nek egyételmű a küldetése: kifejleszteni és meghozni az áttörést a rockzene leendő legjobb bandái számára!".

Az új kiadó első szerződését az új-zélandi Like A Storm zenekarral kötötte. A csapat nemrégiben adta ki bemutatkozó, független EP-jét, 'Chaos Theory: Part I' címmel. Ennek sikerei odáig vezettek, hogy a banda egészen az Államokig eljutott turnéjával. Számos fesztivál-fellépés mellett olyan együttesek társaságában álltak színpadra, mint a Sick Puppies, a Creed, a Shinedown és az Alter Bridge.
A banda tagjai első, 'Love The Way You Hate Me' című single-dalukat személyesen vitték be különböző rádió-állomásokhoz. A dal jelenleg a hivatalos amerikai toplista 22. helyén tanyázik, ami azt jelenti, hogy a Like A Storm az amerikai zenetörténelem eddigi legsikeresebb új-zelandi bandája.
A csapat október 28-án adja ki debütáló nagylemezét, az Another Century jóvoltából. Ezt megelőzően az Otherwise-szal közösen indulnak USA-turnéra.

Az Another Century másik felfedezettje a Chicago-i Bloodline zenekar, melyet a Soil-ból ismert Shaun Glass, valamint a Divine Heresy énekese, Travis Neal vezet. A banda jelenleg debütáló albumát rögzíti, ami "hatalmas fordulat lesz a groove-okkal teli rock / metal műfaj megszólalásában".

Az Another Century harmadik tagjai a Los Angeles-i veterán rocker Rev Theory. A 2002-ben alakult banda immáron több mint félmillió lemezt adott el. A csapat a napokban rögzíti újabb stúdióalbumát, melynek első single-dala, a 'Born 2 Destroy' hamarosan debütál.


Another Century néven hozott létre új kiadót a Century Media alapítója, Robert Kampf
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás