Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Terrible Things' című albummal jelentkezett az INDESTRUCTIBLE NOISE COMMAND (I.N.C.) - itt az új klip!


2019-04-03

Az extrém metalista I.N.C. zenekar március 8-án jelentette meg új albumát.

A 'Terrible Things' a I.N.C. első albuma öt éven belül; a 2014-es 'Black Hearse Serenade' folytatása. A connecticuti banda készen áll egy újabb agresszív támadásra!

A csapat immáron a harmadik nagylemezét adja ki a 2010-es visszatérés óra. A 'Terrible Things' összességében a zenekar ötödik sorlemeze.

Az új album dalszerzői munkálatai 2018 januárjában indultak. A zenészek a Toxic Holocaust zenekarból ismert Nicky Bellmore tulajdonában álló Dexters Lab Recording Stúdióban vették fel az új nótákat, melyek - a hírek szerint - "felelevenítik a banda thrash-gyökereit (gondoljunk csak a '87-es 'Razorback' albumra), egyben pedig extrém technikai megoldásokkal spékelik meg azokat".

Az új lemez első single-dala, a 'Declaration' itt és lentebb meghallgatható.

Erik Barath gitáros elmondta: “Ez a dal az elmúlt három és fél évtizedünk egyértelmű nyilatkozata; bandánk thrash és metalzene iránti elkötelezettségének leszögezése. A 'Declaration' hármónk örök testvériségét pecsételi meg: Erik, Dennis és Anthony immáron a középiskola óta összetart, és jelenleg erősebb a trió, mint valaha!”.

A tracklista:
01. Fist Go Rek
02. Identifier
03. Declaration
04. Terrible Things
05. Pledge Of Legions
06. Unscathed
07. Bone Saw Ballet
08. Salmonella
09. Nemesis
10. Devil Of Hearts

Az album nyitó-dala, a 'Fist Go Rek' hivatalos videoklip fromájában jelent meg. Az 'Identifier' című szám továbbá animációs videó formájában látott napvilágot:

A zenekar eredeti felállása 1986-ban alakult. '87-ben jelent meg első nagylemezük, a 'Razorback', majd '88.ban a második, a 'The Visitor'. Mindkét lemez viszonylag nagy sikereket aratott underground thrash-körökben, ám kiadói problémák miatt a banda 1990-ben feloszlott. Az újjáalakulás 2010-ben jött el. Az I.N.C. reinkarnációjában három eredeti tag is részt vesz: Eric Barath és Tony Fabrizi gitárosok, valamint Dennis Gergely énekes. Az újjáalakult csapat mindeddig egy EP-t (2010 - 'Bleed the Line') és két nagylemezt (2011 - 'Heaven Sent... Hellbound', 2014 - 'Black Hearse Serenade') adott ki.

Az alábbi fotó '88-ban készült a bandáról:

 

 

'Terrible Things' című albummal jelentkezett az INDESTRUCTIBLE NOISE COMMAND (I.N.C.) - itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás